Hocam bence de maili büyük bir ihtimalle yanlış anlamış.Standart highline fiyatı vermiştir.Arac anladığım kadarıyla önümüzdeki hafta geliyor.Satıştaki danışman ya maili yanlış anladı yada gerçekten araç olmadığı için salladı
Valla ne olursa olsun MK8i çok beğenmesekte çağı daha fazla yakayalan bir araç; keylessin standart gelmesi, güvenlik donanımları, wireless car play v.s.Bir golfün ESKİ KASASI icin arz/talep/rağbetin bitmediği nerde görülmüş
Hatta elinde mk7 olan tekrar bu işlere giriyor araştırıyor
Hadi şunu da anlarım yeni kasası çıkan aracın eski kasası ayağa düşer arabesk olur ! Fiyatı bayide sıfır da olsa ultra düşer ...böyle biseyde yok (210 bin high)
Mk8 ? Hayal kurdurmayan keşke dedirtmeyen golf ! İşte !!
Hocam bayiye gidince sevdiğim kız bana abi dedi demeyesin sonra@ahmet306 teknoloji oyucakları lunapark ambiyans eğlenceleri gazzz vermede etkili tabi
Ama dış şekil şemal eşgal ? Ne + sı var?
Temmuzda bayilere geldiğinde
Hadi bir göreyim şunu diyenler ?
İclerinde ben de dahil 100 kişinin 70i bu araç baştan olmadı diyerek bayiye girdiginde , ilk canlı bakış sonrası
Bayinin dışında 5 tur düz kosu 20 mekik 20 şınav çeker araca bi şekilde ısınır...
Zaten böyle çatır çatır satacak yine!
Peki Ben ? İlk görüste aşık olmadığım hatuna evlenme teklif edecek kadar toy değilim ? (Isınmayla falan olmaz bana)
Elimden mk7 geçmiş !
Gaza gelmem ben ?