Hayırlı olsun deneyimleri bekliyorum merakla. Eibach yerine artık zorunlu olarak xt nin bu kadar sunulmasını arkası boş çıkmaz umarım
@mustafacagri eibach'ın resmi ithalatçısı x-treme tuning zaten, eibach ve vogtland getirmeyerek x-t yay için piyasa oluşmasını sağlıyorlar bir anlamda, sizin aracınızı düşündükleri için değil marka oturtma projesidir bu işlem, yay speacer gibi eklemeleri profesyonel olarak yaptıranlar zaten bazı markalar dışında bu işlemi yaptırmıyor standart kullanıcı ise en kolay bulduğu markayı alıp geçiyor, yarın eibach getirtip bunun iki katına satınca da zaten ne gerek var o kadar odemeye diyecek çoğu insan, ve bu şekilde birileri zengin olacak, maliyeti 200 TL olmayan yeeli durban jantin ithal edilip 5000 e satılmasından bir farkı yok.
benim bildiğim eibach ithalatcısı dp tuning... şuan kurdan dolayı herkes sorun yaşıyor büyük rakamlar yani farklı markalar ortaya çıkacak normal bunlar...millet sürümden kazanıyor...
X-treme'in yurtdışında yaptırdığı doğru. Bende zamanında araştırmıştım. Eibach ilk zamanlar DP Tuning ana distribütör gibi çalışıyordu, sonra herkes paralel getirebilmeye başlayınca herkes satmaya başladı. Biraz ingilizce bilip mail kullanabilen tüm sanayiciler, yurt dışı iletişim kurup mal getirebiliyor. Bugün body-kit piyasası gibi. Herkesin kaynağı Alibaba, sorsan hepsi Taiwan. BMW'lerde olan Çin Taiwan ayrımını tüm body-kitlerde hatta far gruplarında kullanmaya başladıkları gibi@Serkanasn evet yerli bir marka. Bana söylenen şu firma yerli fakat ürünlerini avrupada hollandada yaptırıyor. Fabrika ve üretim yeri orası olduğunu söyledi. Made in EUROPE yazıyor. Eibach yay kalitesinde olduğu söylendi.
Ekli dosyayı görüntüle 27149
Ekli dosyayı görüntüle 27150