Çok teşekkürler Serkan Hocam..Maşallah, Allah nazarlardan korusun, güle güle ağız tadıyla binmek nasip olur inşallah
Çok teşekkürler Serkan Hocam..Maşallah, Allah nazarlardan korusun, güle güle ağız tadıyla binmek nasip olur inşallah
Kırmızı gerçekten çok farklıymış hocam.. Çok teşekkürler.. :masallah:maşallah nazar değmesin çok hoş görünüyor.
Çok teşekkürler hocam.. Güzel dilekleriniz için..Hayırlı uğurlu olsun Rabbim kazadan beladan korusun inşallah. :masallah:
Çok teşekkürler hocam.. B)Aracınız maşallah. Tekerinize taş değmesin.
Çok teşekkürler hocam.. Cümlemize İnşallahMaşallah hocam allah kazasız belasız, zevkli sürüşler nasip etsin
Çok teşekkürler Aydın Hocam..Kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin.
Aynen hocam çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.. :masallah:Kirmizi golf başkadır hocam maşallah güzel aracınız.. Allah kaza bela vermesin
Çok teşekkürler Mustafam..Hayırlı olsun maşallah @mo_coco maşallah detaylı foto isteriz artık
Teşekkürler Hocam..Hayırlı olsun
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serdar hocam biliyormusunuz bizim düşüncelerimiz ve fikirlerimiz birNe demek hocam, ben sevdiğim insanların güzel araçlara binmesinden mutlu olurum, daha da yükselmesini isterim.
Şimdi sana ilk önerim yoksa eğer, ilk iş R-Line direksiyon
Aracın içinde bakışların değişecek. Pahalı bir oyuncak ama kesinlikle fark yaratır.
Çok teşekkürler hocam.. Cümlemize Hepsinin yeri ayrı bende diyelimHayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kazadan beladan korusun. Hepsi güzelmiş, renk olarak ben griyi beğendim ama