Hocam ben taktım geri viteste indirmede sorun yaşıyorum . Örnek eskiden Ayna kumandası R de iken geri viteste istediğim pozisyona getiriyordum sonra eski haline geliyordu. Şimdi ise kendisi en aşağı indiriyor aynayı ayarladığınız da bu sefer en yukarıya gidiyor yani eskisi gibi kullanamıyorsun kodlama yada farklı şekilde çözülürmü bilmiyorumMerhabalar, golf 7 aracım için Taiwan malı katlanır ayna almayı düşünüyorum. Aracım comfortline paket ve geri viteste sağ ayna aşağı iniyor. Taiwan malı katlanır ayna aldığımda da direk tak çalıştır şekilde sağ ayna geri viteste aşağı iner mi acaba.
Aliexpress'te orjinal yedek parça bulamazsınız.. sitenin mantığı zaten orjinal ürüne ters mantıkta..Aliexpress üzerinden orijinal katlanır ayna alan var mıdır acaba aramızda, oradan getirmeye değer mi acaba ekonomik olarak?
Bazı “ çok istisnai” parçalar OEM olabilir dediğiniz gibi.,@forzaGilles Bazı parçalar OEM Ali hocam. Aliexpress'deki tüm ürünlerin orjinal olmadığı bilgisi doğru değil. Bazı ürünler zaten VW yedek parçası da olsa Çin üretimi. Mesela Alpine/VW ürünü ses modülleri. Yani Aliexpress'deki modüller ile Alpine modüller birebir aynı, tamamen OEM parçalar.
Fakat far grubu, led grubu, ayna grubu ürünleri için değil söylediklerim. Onlar paralel üretim