@yunusaktas91 kac km hizla icinden gececektiniz merak ettim
adam 220 ile basip gidiyor
VW grubu max hiz tecrübelerim
1.6tdi manuel 225 Stuttgart-München arasi, sürekli yaptigim yoldu, hatun meselesi
3.0tdi Superb dsg 270 München-Garmisch, dahada giderdi sanki, 2007 yili kiralik arabaydi, ilk defa kullanmistim, e serisi alternatifi olarak vermislerdi
3.0tdi q7 viyana-istanbul 240, türkiyeye gelirken tam gazzz
1.0tsi canakkale-geliboluya giderken e87 210 (hafif rampa assagi) kamera gps'i 192
911 carrera 4s turbo pdk 303 münchen prof. gps ile ölctüm, kadran 320 (60 bin euroya almistim, arteon parasi)
Tsilardaki sorun 180kmh üstünde cok zorlaniyor, hic güven vermiyor, manuel tdilarda böyle sorun yok, sen tsi ile icerde cehennemi yasarken tdi kaptirdim mi gidiyor, anlatmak istedigim buydu, heleki 1.0-1.4tsi ile limitleri zorlayinca ayagini gazdan cekiyorsun, tdi hizlanmasi tabiki tsi gibi degil ama son süratlerde tdi zorlanmiyor, motor patlayacak hissi vermiyor
Sonucta golf sürat arabasi degil, 2.0 alti ile sürat falan hikaye,kendinizi kandirmayin, 220 kmh ile giderken motor kendini yirtmayacak, benim herdaim garajimda bir golf olur, oda sehir icinde sürmek icin, son sürat degil, hizlanma önemli, aradan fare gibi kacma icin, istanbulda cok ise yariyor
Ayrica ben tdi fani degilim, aslinda nefret ederim dizelden, istanbulda kullandigim icin dsg aldim, dsg son süratlerde bana verimli gelmiyor, arabayi cok hirpaliyor sanki
Aslinda hizlida sürmem yanlis anlasilmasin ama tdi motoru son süratlerde kücümsemeyin, sehir icindeki artisligine cevap veremez ama otobanda bulasmayin lanet olasi mazotculara, birde su dacia dusterlara, hep beni buluyorlar