Arka baş mesafesi olabilirburakca dedi:Cam tavan'ı bu sene ilk defa kullanıyorum Polo'mu satma sebeplerimden biri cam tavansız olmasıydı.
Artıları eksileri yazılmış zaten ancak bu bizdeki cam tavan neden tiguan daki gibi uzun değil anlamadım.
Arka baş mesafesi olabilirburakca dedi:Cam tavan'ı bu sene ilk defa kullanıyorum Polo'mu satma sebeplerimden biri cam tavansız olmasıydı.
Artıları eksileri yazılmış zaten ancak bu bizdeki cam tavan neden tiguan daki gibi uzun değil anlamadım.
Scirocco cam tavanı kalkıyor ama geri gitmiyor, bizimki tam tadında şükürburakca dedi:Cam tavan'ı bu sene ilk defa kullanıyorum Polo'mu satma sebeplerimden biri cam tavansız olmasıydı.
Hocam 116 nazaran bizim araçlardaki biraz daha büyük bir cam ve alan gibi geliyor bana. Bu yüzden her ne kadar dediğiniz gibi sürücü ve sürücü yanı yolcu cok faydalanmıyor gibi gözüksede içerinin ferahlama hissini alıyorsunuz. Ama tabi ki arka yolcular kadar yararlanılmiyor.görselliği iyi ama kirli iken çok rahatsız edici oluyor. arkadaşın bmw 116 sında var evet arka tarafa ferahlık sağlıyor ( öne değil çünkü sürücü ve ön yolcu zaten sadece ileriye bakıyor ekstra kafasını kaldırıp havaya dikmedikçe ! ) ve beyaz araca yakışıyor ama bu kadar, görsellik dışı çok efektif değil.
görselliğe diyecek yok hele beyaz araçta tadından yenmiyor. ama yine dediğim gibi sürekli orayı temiz tutmazsanız rahatsız edici olur.Hocam 116 nazaran bizim araçlardaki biraz daha büyük bir cam ve alan gibi geliyor bana. Bu yüzden her ne kadar dediğiniz gibi sürücü ve sürücü yanı yolcu cok faydalanmıyor gibi gözüksede içerinin ferahlama hissini alıyorsunuz. Ama tabi ki arka yolcular kadar yararlanılmiyor.
Fakat bana sorarsanız olmazsa olmaz bir opsiyon. Günümüzde ikinci el satışlarında değer kazandıran bir opsiyon. Bunun yanında araca önden baktığınız zaman camla birlikte bütün bir şekilde tavanın yarısına kadar cam şekilde gitmesi müthiş bir hava katıyor. Arabanın çehresi değişiyor.
Ekledim Erkan'cım@magicEmre abi, bu ankette bir soru eksik kalmış, eklenemez sanırım ama olur ya oyumu değiştirme şansım olacaksa çok sevinirim.
* Hazır araç aldım, ekletme imkanım olsaydı kesin alırdım s=alsaa s=s17