@HERKES (TÜM AHALİ)
Bugün , yeni pegueot 2008 i bir görmek için pejo bayisinin öününden geçerken bir gireyim dedim .
içerdeki satış temsilcisi hatun bayağı ilgilendi falan.
Alnımda reel alıcı mı yazıyor sanki ? alacağımı zannetti sanırım (ne işim var burda dedim aslında ??)
fiyat vermek için masasına davet etti , çaylar falan . neyse fiyat verdi , bu arada elinizdeki aracı da değerlendirelim fiyat verelim. Ben o an DOD dan daha akıllılarmı daha kerizler mi acaba diye merak edip , tamam bi fiyat verin dedim (sırf meraktan)
aracı peugeot 2 .el departmanına çektik
bir eleman geldi ,
elinde boya ölçüm cihazıyla araca bakıyor
Ve adamın sesi çıktı
abi kaputta işlem var !
Nasıl yani ?
bak kaput vida somunları deforme
allaaaa allaahhhh ???
geçti bagaj kapağına
bagaj kapağında yine aynı durum var !!
yok artık !
nasıl olur
13 ocak 2018 de istanbul tamaş bayiden gittim sıfır aldım aracı .... o günden bu güne kaza boya değişen tramaer olmadı ?
neyse ordan çıktım Şaşmaz sanayide tanıdık kaporta boya ustam var. direk oraya !
yavvvv dedim böyle böyle diyorlar
ve sonuç
kaput + bagaj kapağı işlemli dedi ?
yani ?
bi şekilde buralarla oynanmış dedi usta. ama boya kalınlıklarında hiç bir sıkıntı yok ne kaputta ne bagaj kapağında
2 yerden hem kaputu hem bagaj kapağı tescilli defolu sonucuna ulaştık yani ?
ordan çıktım şaşmazın dibindeki DOĞUŞ OTO ETİMESGUTA ..
Beni orda kaporta /boya hasar servisine yönlendirdiler.
masada oturan çalışana durumu anlattım ! aracı sıfır almışım ???
evet dedi bu durumlar 2-3 yıldır çok oluyor .
eeee dedim sonuç ne olacak
aracı getireceksiniz hafta içi !
1 saatlik kapsamlı expertiz sonrası , aracın şasi nosu üzerinden almanya fabrikaya yazı yazıcaz ...
evet sonra ?
şasi no üzerinden aracın fabrikada imalat sonrası banttan indikten sonra , bagaj ve kaput vidalarında sonradan bir sıkma söz konusu ise bu fabrikada kayıtlara giriyor. bunun la ilgili dönüş yazısı gönderirlerse , bizde size VW -TR kaşe imzalı durum bildirir raporu veririz dedi.
buraya kadar tatmin edici aslında
Ama aracımda böyle bir durum olması çok asab bozucu !
insanlığa tavsiyem mk8 golf passat polo alırken ustanızı yanınızda götürün .
sonra ummadığınız taş baş yarar !
ordan çıktım arabaya baktım .. ilk defa arabaya bakmak istemedim (hatun olsa kesin boşardım soğudum araçtan yani )
yazıkk sıfır golf al rezil ol !
Bugün , yeni pegueot 2008 i bir görmek için pejo bayisinin öününden geçerken bir gireyim dedim .
içerdeki satış temsilcisi hatun bayağı ilgilendi falan.
Alnımda reel alıcı mı yazıyor sanki ? alacağımı zannetti sanırım (ne işim var burda dedim aslında ??)
fiyat vermek için masasına davet etti , çaylar falan . neyse fiyat verdi , bu arada elinizdeki aracı da değerlendirelim fiyat verelim. Ben o an DOD dan daha akıllılarmı daha kerizler mi acaba diye merak edip , tamam bi fiyat verin dedim (sırf meraktan)
aracı peugeot 2 .el departmanına çektik
bir eleman geldi ,
elinde boya ölçüm cihazıyla araca bakıyor
Ve adamın sesi çıktı
abi kaputta işlem var !
Nasıl yani ?
bak kaput vida somunları deforme
allaaaa allaahhhh ???
geçti bagaj kapağına
bagaj kapağında yine aynı durum var !!
yok artık !
nasıl olur
13 ocak 2018 de istanbul tamaş bayiden gittim sıfır aldım aracı .... o günden bu güne kaza boya değişen tramaer olmadı ?
neyse ordan çıktım Şaşmaz sanayide tanıdık kaporta boya ustam var. direk oraya !
yavvvv dedim böyle böyle diyorlar
ve sonuç
kaput + bagaj kapağı işlemli dedi ?
yani ?
bi şekilde buralarla oynanmış dedi usta. ama boya kalınlıklarında hiç bir sıkıntı yok ne kaputta ne bagaj kapağında
2 yerden hem kaputu hem bagaj kapağı tescilli defolu sonucuna ulaştık yani ?
ordan çıktım şaşmazın dibindeki DOĞUŞ OTO ETİMESGUTA ..
Beni orda kaporta /boya hasar servisine yönlendirdiler.
masada oturan çalışana durumu anlattım ! aracı sıfır almışım ???
evet dedi bu durumlar 2-3 yıldır çok oluyor .
eeee dedim sonuç ne olacak
aracı getireceksiniz hafta içi !
1 saatlik kapsamlı expertiz sonrası , aracın şasi nosu üzerinden almanya fabrikaya yazı yazıcaz ...
evet sonra ?
şasi no üzerinden aracın fabrikada imalat sonrası banttan indikten sonra , bagaj ve kaput vidalarında sonradan bir sıkma söz konusu ise bu fabrikada kayıtlara giriyor. bunun la ilgili dönüş yazısı gönderirlerse , bizde size VW -TR kaşe imzalı durum bildirir raporu veririz dedi.
buraya kadar tatmin edici aslında
Ama aracımda böyle bir durum olması çok asab bozucu !
insanlığa tavsiyem mk8 golf passat polo alırken ustanızı yanınızda götürün .
sonra ummadığınız taş baş yarar !
ordan çıktım arabaya baktım .. ilk defa arabaya bakmak istemedim (hatun olsa kesin boşardım soğudum araçtan yani )
yazıkk sıfır golf al rezil ol !