Konu gereksiz alevlenmis, ben kendimle alakali olan kisimlara deginip siyrilayim.
Oncelikle
@GkM_2015 hocamin fotografini koydugu aracin benle alakasi yok yanlis anlasilmasin, ben de aracimi forumdan aldim ama bu arac degil, fotografini koydugum benim aracim.
@krym Cok fazla mevzu var ama hem fitili tekrar ateslemeyelim hem de benim gozume en cok takilan sey, “alti ustu Golf, bu kadar abartmayin“ lafiniz oldu. Forumu takip ettigim kadariyla cogu konuda yorumlariniza denk geliyorum, belki de sosyal medya uygulamalari kadar aktif kullaniyorsunuz forumu. Hal boyleyken ve forumun acilma amaci ve ismi, kullanicilarin (siz dahil) uye olma sebepleri cok bariz ortadayken, olayi bu kadar basite indirgemeniz beni cok sasirtti. Yetkili servise telefon acip cozulebilecek uc bes basit sorunun cozumu icin boyle bir forumun ortaya ciktigini sanmiyorum. Koltuk alti cekmecesinin bile tartisildigi bir platformda “alti ustu golf” gibi bir dusunceyi bir forum mudavimiyle bagdastiramadim, yanlis anladiysam kusura bakmayin.
F/P ayrica tartisilir ama comfortline ile highline arasinda, hayalet ekran ile analog ekran arasinda, halojen far ile led far/stop - kayan sinyal arasinda, vs. vs. vs. pek tabii ki cok buyuk farklar var. Cam tavan dis gorunusu etkiliyor evet ama ben cam tavan gibi folyo kaplattirip bir fotograf atsaydim siz yine turmeric sariya gomecektiniz.
Araba konusunda cok bir hevesi olmayan herhangi biri icin onemsiz detaylar bunlar...
Avrupada yasiyor olmaniz sizin tercihiniz ama Golf’e ikinci araba muamelesi yapmak da sadece sizi baglar. Kusura bakmayin ama oradaki kosullarda burayi elestirmeyi ben bir turlu kabullenemiyorum. Ulke olarak hala cogu alanda gerideyiz ama iceriye burun kivirip disardan laf soylemek pek hos olmuyor. İnsanin baska cumlelerle karsilik veresi geliyor ama kalp kirmayalim, arabadan ziyade bu cok daha hassas bir konu o yuzden hic girmesek daha iyi. Sizin orada imkanlariniz daha elverislidir istediginiz araca binmek icin ama buradaki cogu insanin da imkani Golf’e elveriyor diye tercih ettigini sanmiyorum. Sahsen ben 2016 C200 AMG aracimi satip Golf aldim. Eminim ki konuyu acan arkadasin da 200 bine belki biraz daha ekleyip Golf degil de daha ust segment bir araba alacak imkani vardir ama Golf’u secmesinin de bir sebebi vardir. Forumun ismi Golf Tutkusu daha ne diyeyim...
Velhasil Golf, herhangi bir araba degildir.
Ve soz, olmez de buralarda olursak arabami sattigimda olaylarin nasil gelistigini ilk size anlatacagim...
Saygilar...