evet, dediğim tam olarak ta buydu. dış r line paket vardı jantları dijon diye almadım ama şimdi pişman oldum gibi..... keşşşşke alsaydım diye düşünmüyor değilim.
evet, dediğim tam olarak ta buydu. dış r line paket vardı jantları dijon diye almadım ama şimdi pişman oldum gibi..... keşşşşke alsaydım diye düşünmüyor değilim.
bunlarda alt takım süspansiyon yaylar vs hepsi farklı..... bir başka güzel duruyor.spacer'lar göz kamaştırıyor
Ben @Negatiwe üstata sorduğum için spacer olmadığını biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Yay için birşey diyemiyorum@Culture33 @Alpyaman sürekli bindiğm 2018 Rline araç var. güzel durmuyor diye 3.5cm eibach yay ve spacer taktık önlere 12mm arkalar 15mm taktık. bu araçta hem yay var hemde spacer var bencee. Orjinali bu şekilde durmuyor malesef. Buyursun araç sahibi söylesin belkide photoshop yapılmıştır.
Alp hocam yoğunluktan dönemedim kusura bakma.Ben @Negatiwe üstata sorduğum için spacer olmadığını biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Yay için birşey diyemiyorum
İnşallah hocam inşallah.çok sıkıldık artıkGezeceğimiz günler gelecek hocam, şimdilik uysun Kazasız belasız.