Boş yollarda gerginliğini attık. Rahatça uyuyor şimdi.@Alpyaman makina gergin, sıkılmış belli. Gezdirmezseniz mazallah kendisi gezer. Dikkat etmekte fayda var
Bu Golf'se bizimki ne acaba Maşallah hocam kazasız belasız binin.
Teşekkürler.Bu Golf'se bizimki ne acaba Maşallah hocam kazasız belasız binin.
Teşekkür ederim. Tampon için birebir oturuyor sıkıntı yok. Hatta tampon alt ızgarasını ben orjinal ile değiştirim adamlar tırnak yerlerini kalıpta birebir yapmışlar. Niye değiştirdin derseniz replika tampon alt ızgarasına plakalık montaj plastik eklemişler kare plakaya göre yapmışlar bu yüzden plaka takıldığında bir kademe aşağıda orantısız duruyordu bu yüzden içime sinmedi orjinal ızgara aldım. şuana kadar gören kimse replika bu demedi hatta ben replika dediğim de şaşırdılar. Ayrıca replika tamponların hepsi Çin üretimidir. Tayvan diyenlere inanmayın.Alp Bey öncelikle çalışmanızı tebrik edeyim, referanslık bir çalışma olmuş. Forumlar bu sebepten bana ölümsüz geliyor Ciddi bir kaynak durumu var. Bendeki arac comfortline ve bende birkaç değişiklik yapmak istiyorum. Taiwan tamponlar için kolay kırılıyor, tam oturmuyor vs. bilgilr dönüyor ortalıkta. Sizin bu konudaki tecrübeniz nedir?
Peşinen teşekkürler.
TeşekkürlerYolda ilerlerken arabadan anlayan olsun anlamayan olsun “ vay be arabaya bak dedirtir” Maşallah.
Nazar değmesin maşallah. Tekrarı yaşanmaz umarım [emoji106]Taze benzin deposu yenilenmiş bir tosun [emoji3478]
/monthly_2020_07/C3DC4A9D-B36B-48BF-957B-E09C0513D195.thumb.jpeg.8eb5730d4b98a7297f26824fc5527b02.jpeg