Allah rahmet Eylesin Alp Hocam başınız sağolsun...Çift j’lerde hayırlı olsun kesinlikle hem işlevsel hemde görsel çok şey katacak araca.
Çıkan farlarınızı satmayı düşünür müsünüz acaba ? Golf 7.5 tek J highline farlarıysa talip olayım. Yedek kalacak dersenizde sorun yok ama Kaskonuza mutlaka ekletin kasko her durumda ÇİFT J karşılamak zorunda kalır. (Ben kaskoma kör nokta-ACC-Park Pilot-Rline direksiyon eklettim örneğin.)Herkese Merhaba
uzun süredir forumda aktif değildim. Nedeni biraz sosyal medya perhizi ve babamında rahmetli olması ile bir süre kendimi dış dünyaya kapadım. Şimdilik daha iyiyiz.
benim için Rline dönüşümün son noktası olan ve uzun süredir de başka konularda arayışımı belirtttiğim adaptif çift j için yolun yarısına geldim sayılır. Ürünleri doğrulatıyorum. Montaj ve kodlama için forumdan yardımcı olacak arkadaşlar var ise onlarında destek ve görüşlerini alırım.
Ekli dosyayı görüntüle 50890
Ekli dosyayı görüntüle 50891
Ekli dosyayı görüntüle 50892
Ekli dosyayı görüntüle 50893
Ekli dosyayı görüntüle 50894
Ekli dosyayı görüntüle 50895
Ekli dosyayı görüntüle 50896
Ekli dosyayı görüntüle 50897
Ekli dosyayı görüntüle 50898
Belli bir süre satmayı düşünmüyorum. Muhakkak kaskoya işleteceğim.Çıkan farlarınızı satmayı düşünür müsünüz acaba ? Golf 7.5 tek J highline farlarıysa talip olayım. Yedek kalacak dersenizde sorun yok ama Kaskonuza mutlaka ekletin kasko her durumda ÇİFT J karşılamak zorunda kalır. (Ben kaskoma kör nokta-ACC-Park Pilot-Rline direksiyon eklettim örneğin.)
Sarı sitede sol veya sağ olarak satışlar mevcut ve 2600-2800 arası 1 adedi satıyorlar benim bütçede o aralıklarda. Uzun süredir takip ediyorum ancak satılanların hepsinin beyni sökülmüş 1 tane led beyni üstünde olan vardı onada ben yetişemedim satıldı.Belli bir süre satmayı düşünmüyorum. Muhakkak kaskoya işleteceğim.
senin bütçen ne kadar?