Beratozt
Üye
- İsim
- Berat
Arkadaşımın garajı hocam orası. Bişey ihtiyacın olursa söylemen yeterli [emoji4]Evet ukoled tarafından yapıldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşımın garajı hocam orası. Bişey ihtiyacın olursa söylemen yeterli [emoji4]Evet ukoled tarafından yapıldı
Benimde arkadaşımın garajı oldu uzun süredir görüşme halinde olduğumuz için senin de bir ihtiyaçın olursa söyle banaArkadaşımın garajı hocam orası. Bişey ihtiyacın olursa söylemen yeterli [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alp bey, orijinal jantlarda deformasyon vs ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok değil mi.Şuanki maliyetler:
jant 4000 (orj jurva)
lastik 1550 (nexen nfera su1)
yay 1100 (eibach 35/30 mm)
spacer 700 (SM)
Arka difüzör egzos 900 (orjinal r line)
ön tampon yan marşpiyel 3500 (taiwan)
şuana kadar ara toplam; 11.750 TL
ileride yapacaklarım;
Spoyler 400 TL (taiwan)
direksiyon 3500 TL (Orjinal)
Ara toplam 3.900 TL
R line dönüşüm genel toplam 15.650 TL
r line dönüşüm harici planladıklarım;
geri görüş kamera 2000 TL
sürüş mod ve appconect orjinal kodlama 2500 TL
Sürüş mod ve lastik basınç tuş takımı 330 TL (Aldım)
ara toplam; 4830 TL
Genel toplam; 20.480 TL
aracı 5 yıl satmayacağım (engelli rapor)
ayrıca plakadan dolayı hemen satmak istemem
Ahahahahaha tamamdır hocam sağolunBenimde arkadaşımın garajı oldu uzun süredir görüşme halinde olduğumuz için senin de bir ihtiyaçın olursa söyle bana[emoji1]
jurva da olsun VW Club sport da olsun güzel jantlar. güzeklikler içinde kullanın.Jantlar bunlar geldiğinde kontrol ettim sıkıntı yok gözle görülen araç üstünde deneyemedik tabi
Ekli dosyayı görüntüle 27713
Geçme yerleri var iki adet ancak yine de sarkma yaomaması için akıllı vida yapıyor 3 4 yerdenhayırlı olsun marşpiyeller vidalanıyor mu?
Biraz daha var kar kış geçsin ilk işim bu arada mart son hafta gibi allah izin verirse ikinci kez baba olacağım o yüzden şimdilik kışlıklar takılı doğuma kar denk gelir hanımı arabada 18 yazlık lastiklerin üzerinde doğurtmak istememHayırlı olsun hocam. Jantları bekliyoruz bir an önce takında aracı bir görelim artık
Teşekkürlerjurva da olsun VW Club sport da olsun güzel jantlar. güzeklikler içinde kullanın.
yalnız ilk jantta siyah bir nokta var. leke mi başka bir şey mi?Jantlar bunlar geldiğinde kontrol ettim sıkıntı yok gözle görülen araç üstünde deneyemedik tabi
Ekli dosyayı görüntüle 27713
Benimde dikkatimi çekmişti ama canlıda yokyalnız ilk jantta siyah bir nokta var. leke mi başka bir şey mi?