GOLF Maceram - Carstomized

@doganersin Teşekkür ederim. Golf 8'i ben de pek sevemedim, belki zamanla gözümüz alışır ama içim ısınmadı tasarımına. Golf Mk5 konusunda da aynı görüşteyiz, ben mk5'i Volkswagen'in ürettiği herhangi bir hatchback otomobil olarak görüyorum, golf çizgisinden uzak görüyorum. Kötü bir otomobildir demiyorum ama tasarımı garip geliyor bana.
Golf serilerine sol veya sağ kısımdan baktığınız zaman kasa olarak MK5 ve sonrasını tasarımlarını birbirine benzetiyorum. Tabii farkları yok mu var, olacakta.. :) MK5 ile MK6 arasında 2009 kasası için ön arka farları değiştir bariz çok fark göremezsin. Zaten bir çok parçası da uyuyor diyebilirim :)

Golf serilerine sol veya sağ kısımdan baktığınız zaman kasa olarak MK5 ve sonrasını tasarımlarını birbirine benzetiyorum. Tabii farkları yok mu var, olacakta.. :) MK5 ile MK6 arasında 2009 kasası için ön arka farları değiştir bariz çok fark göremezsin. Zaten bir çok parçası da uyuyor diyebilirim :)
Haklısınız hocam, alman grubunda genellikle bu durum geçerli zaten.
Japonlar gibi her kasada bambaşka arabalar yapmıyorlar. :)

16" ten 19" e kadar tüm ölçüleri kullandım, 18" daha sürdürülebilir olduğu için 18" ten devam etme kararı aldım. 19" şov oluyor ama daha tedirgin kullanıyorsunuz arabayı. Golf için ideal ölçü 18" bence.

19" düşünüyorsanız sürtme problemi yaşamamak için J ve ET değerlerine dikkat etmenizi tavsiye ederim, düşündüğünüz jantı kullananlara ulaşıp problem yaşayıp yaşamadıklarını sorabilirsiniz.

Kullandığım 19" Mallory jantlar böyle görünüyordu. :)
P_20220122_150944.jpg

Merhaba hocam, 18".
Mswnin diğer modellerdeki 18 inch jantlar daha ufak duruyordu ve golflerde polo görüntüsü veriyordu hakkıyla basmazsan, ama bu gerçekten 18 in hakkını vermiş. 18 sebringler de bunu güzel başarıyor. 18 ama 19 gibi görünen jantlara hastayız. Böyle olayların içinde olup bu jantın kilosunu da bizlerle paylaşır mısınız hocam ?

Hayırlı olsun Furkan hocam daha sert görünüme kavuşmuş araç, renk uyumu hoş duruyor. 🧿
Teşekkürler Ahmet hocam :)

Mswnin diğer modellerdeki 18 inch jantlar daha ufak duruyordu ve golflerde polo görüntüsü veriyordu hakkıyla basmazsan, ama bu gerçekten 18 in hakkını vermiş. 18 sebringler de bunu güzel başarıyor. 18 ama 19 gibi görünen jantlara hastayız. Böyle olayların içinde olup bu jantın kilosunu da bizlerle paylaşır mısınız hocam ?
Teşekkürler hocam, ağırlığını 10,746 kg olarak ölçtüm.

Geri
Üst Alt