Furkan
Moderatör
Evet hocam, son çıkan modellerden bu.Maşallah beyaz araca bile gider bu jant. Eskisinden daha güzel olmuş.
Bu model yeni mi çıktı acaba ? Alışık olduğumuz mswlerden değil..
Teşekkür ederim
Evet hocam, son çıkan modellerden bu.Maşallah beyaz araca bile gider bu jant. Eskisinden daha güzel olmuş.
Bu model yeni mi çıktı acaba ? Alışık olduğumuz mswlerden değil..
Çok teşekkürler Ömür hocamnefis olmuş bu jantlar keyifle kullan Furkan hocam.
Uzun zaman sonra güncel
Msw p1 jantlarla bir değişiklik yapayım dedim, umarım siz de beğenirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 79207
Ekli dosyayı görüntüle 79206
Teşekkürler, zamanla sıkılıyor insan
Golf serilerine sol veya sağ kısımdan baktığınız zaman kasa olarak MK5 ve sonrasını tasarımlarını birbirine benzetiyorum. Tabii farkları yok mu var, olacakta.. MK5 ile MK6 arasında 2009 kasası için ön arka farları değiştir bariz çok fark göremezsin. Zaten bir çok parçası da uyuyor diyebilirim@doganersin Teşekkür ederim. Golf 8'i ben de pek sevemedim, belki zamanla gözümüz alışır ama içim ısınmadı tasarımına. Golf Mk5 konusunda da aynı görüşteyiz, ben mk5'i Volkswagen'in ürettiği herhangi bir hatchback otomobil olarak görüyorum, golf çizgisinden uzak görüyorum. Kötü bir otomobildir demiyorum ama tasarımı garip geliyor bana.
Haklısınız hocam, alman grubunda genellikle bu durum geçerli zaten.Golf serilerine sol veya sağ kısımdan baktığınız zaman kasa olarak MK5 ve sonrasını tasarımlarını birbirine benzetiyorum. Tabii farkları yok mu var, olacakta.. MK5 ile MK6 arasında 2009 kasası için ön arka farları değiştir bariz çok fark göremezsin. Zaten bir çok parçası da uyuyor diyebilirim
Merhaba, jantlar 19" mi ?Uzun zaman sonra güncel
Merhaba hocam, 18".Merhaba, jantlar 19" mi ?
Herhangi bir problem oluyor mu araçta ? Ben de 19" düşünüyorum kararsızım.Merhaba hocam, 18".
Hayırlı olsun Furkan hocam daha sert görünüme kavuşmuş araç, renk uyumu hoş duruyor.Uzun zaman sonra güncel
Mswnin diğer modellerdeki 18 inch jantlar daha ufak duruyordu ve golflerde polo görüntüsü veriyordu hakkıyla basmazsan, ama bu gerçekten 18 in hakkını vermiş. 18 sebringler de bunu güzel başarıyor. 18 ama 19 gibi görünen jantlara hastayız. Böyle olayların içinde olup bu jantın kilosunu da bizlerle paylaşır mısınız hocam ?Merhaba hocam, 18".
Teşekkürler Ahmet hocamHayırlı olsun Furkan hocam daha sert görünüme kavuşmuş araç, renk uyumu hoş duruyor.
Teşekkürler hocam, ağırlığını 10,746 kg olarak ölçtüm.Mswnin diğer modellerdeki 18 inch jantlar daha ufak duruyordu ve golflerde polo görüntüsü veriyordu hakkıyla basmazsan, ama bu gerçekten 18 in hakkını vermiş. 18 sebringler de bunu güzel başarıyor. 18 ama 19 gibi görünen jantlara hastayız. Böyle olayların içinde olup bu jantın kilosunu da bizlerle paylaşır mısınız hocam ?