@forzaGilles Tekrar merhaba hocam, konuları okudum. Dediğiniz gibi bahsedilen konularda yağ sensör hatası vermiş. Bende Yağ Basıncını Kontrol Et Motoru Durdur Ve Kılavuzu kontrol edin yazıyordu. Daha önce dediğim gibi servis aracımı aldı incelemelerde bulunduklarını ve doğuş otoya durumu belirttiklerini cevap beklediklerini söylemişlerdi. Dün beni aradılar, Aracınızın Yağ Basınç Valfinin arızalı olma ihtimali var dediler ve Doğuş Oto cevabında bu parçayı kargoya verdiğini söylemiş servise. Servisteki arkadaş bana bunu söyleyince ben de yağ basınç valfi arızalıysa bu araç 100 kilometre yol yaptı dedim. Bu sürede motorun yağsız kaldığı zamanlar olduysa ve piston,sekman krank mili bunların göreceği zararı nasıl anlicağımızı ilettim . Servisteki arkadaş biz motorunuzu kontrol etmeden size teslim etmicez dedi. Bende bu aracı bu şekilde kabul etmeyeceğimi, Sıfır araçta böyle bir sorun oluşuyorsa ilerisinin garanti olmadığını aracı iade etmek istediğimi söyledim. İsteğimi doğuş otoya bildireceklerini söylediler. Dünden beri bana dönmediler Bugün aradım isteğinizi ilettik cevaplarını bekliyoruz dediler. Bende Tüketici Kanunlarına göre yasal sürem bitmeden gerekli resmi ve doğuş oto ile yazışmalara başlayacağımı söyledim. Servis biz size cevabını kısa sürede vereceğiz dedi. Bugün beklicem akşama kadar cevapları gelmezse, Doğuşa mail ile, Tüketici mahkemesine yazı ile yarın başvurmayı düşünüyorum. Böyle durumlarda hızlı aksiyon almazsam süre geçirip aracı tamir edip, parça değişildi aracınız değişime veya iadeye girmiyor deme ihtimalleri olabilir. Forumda yıllardır VW kullanmış ve almış arkadaşlara hikayemi anlatmamın sebebi doğru yolda olduğumun en azından bilen biri tarafından teyit ettirmek ve anlamaktır. Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar okuduğunuz için.