@ack937 hocam motor sıcakken bile ışıkta durduğumda aracımın motor sallantısını ben hissediyorum. Yanlız bayide arteon test aracı vardı ona bindim o da aynıydı ayaklarınız tabana tam bastığınızda motorun çalıştığını hissediyorsunuz. Normalde benzinli tsi bi araç bunu yapmazdı. Daha önce çok kullandım. 1.2 tsi sıfır almıştım ben devam edene kadar motorun çalıştığını bile anlamıyordum. Ya 1.5 tsi de bu böyle oldu. Ya da benim araçta motorun oturduğu iskelette bi sıkıntı var diye düşünmeye başladım. Motor soğukken deil sıcakken bile bu titreşimleri rahatlıkla hissediyorum. Kilometresi daha yeni 1000 e geliyor. Biraz daha mı km yapmalı ondan mıdır bilmiyorum. Yakıt konusunda ikinci depodayım ikisini de shellden fuel save aldım. Bu sarsıntılar olmasa araç gayet stabil. Yakıtı da fena deil dizel araç sorunlarına değecek kadar farkı yok. Sarsıntıları olmasa
@palsak Yakıtı da fena deil dizel araç sorunlarına değecek kadar farkı yok. Motorun çalıştığını hissettirmese yakıtı bu kış şartlarında bana iyi geldi. Kış bitince, 5 bin kmyi de bulunca biraz daha az yakmaya başlayacağını biliyorum. Bu yüzden şu an yakıtına sözüm yok.