Ustad bende sadece Nuri Alço gazozu var o yüzden gazoz ismarlayamiyorum[mention=14948]farukal[/mention] bitti yok artık[emoji3060] bana bir meyveli gazoz ısmarlamadınız[emoji23]
O gazoz tehlikeli hocam, amanUstad bende sadece Nuri Alço gazozu var o yüzden gazoz ismarlayamiyorum
Ama çay çorba her zaman
@Furkan96 benim elimde olan birşey değil alınan yer arkadaşım toptancı zaten rica ettim forumdaki arkadaşlar için, 2500₺ satılıyor ve indirim yapmıyorlar firmalar alın size indirim dedik. şuan vermiyor ilerde olabilir mi olabilir...@metinkarhocam indiriminiz hâlâ geçerliyse size mesizei gazoz ismarlarim yok eger gecerli değilse sicak bir çorba ismarlarim
@Sinanmiray zaten diğer başlıkta cumartesi yazmıştık belkide son alanlardasın...Kardeş cumartesi aldım 1750 den verdi
Güldürdünüz yine Bülent hocamUstad bende sadece Nuri Alço gazozu var o yüzden gazoz ismarlayamiyorum
Ama çay çorba her zaman
Bir de aynı gece olunca gör[mention=5983]tuncer_2632[/mention] ilk izlenimim dikkat çekici [emoji4] Işıklarda kavşakta beklerken sinyalleri izliyor arkadakiler [emoji4]