Arkadaşlar golf 7 için geri görüş destekli CarPlay li telefon ile uyumlu navigasyon uygulaması çalıştıran fiyat çok uçuk olmayan öneri ne olabilir
Büyük ekran olsa daha iyi abiRcd330 6.000 tl Carplay geri gorus destekler ( logo ve plaka ) Bluetooth var
Navigasyon CarPlay uzerinden google maps ve apple harita çalışır
Çerçeve ihtiyacı olursa 750 tl
Radyoda ses kalitesi dusuk Bluetooth ve Carplay de mutlu eder etmez ise 3 gun icinde iade alirim
Büyük ekran olsa daha iyi abi
Büyük ekran olsa daha iyi abi
abi bu rcd nin güncel fiyarı nedir bi de yeni tip rcd mi? highline üniteli araçta sıkıntı olur mu? valla ünite + 8" niyetiyle çıktım yola, biraz geç kalınca dolar bizi üzdü birazRcd330 6.000 tl Carplay geri gorus destekler ( logo ve plaka ) Bluetooth var
Navigasyon CarPlay uzerinden google maps ve apple harita çalışır
Çerçeve ihtiyacı olursa 750 tl
Radyoda ses kalitesi dusuk Bluetooth ve Carplay de mutlu eder etmez ise 3 gun icinde iade alirim
abi bu rcd nin güncel fiyarı nedir bi de yeni tip rcd mi? highline üniteli araçta sıkıntı olur mu? valla ünite + 8" niyetiyle çıktım yola, biraz geç kalınca dolar bizi üzdü biraz
son olarak numaranı rica edeyim abi o zaman yarın mesajla ulaşayım sana
6.5” orijinal mib2 sisteme gecmeniz gerekiyor carplay icin. Montaj dahil 25.000₺ uygulama yapariz.Merhabalar konudan bağımsız bir sorum olacak ama yardımcı olabilirseniz sevinirim benim polo 6c 2017 comforline görseldeki gibi bir ünitem var bunu carplayli bir üniteyle değiştirmek istiyorum internette araştırma yaptığımda başlıktaki seri nolu ürünün uyduğu yazılmış fakat emin olamıyorum çok kafam karıştı bilgisi olan aydınlatabilir mi bu veya buna alternatif hangi ünite uymaktadır ve nasıl temin edebilirim?
Ekli dosyayı görüntüle 78840