Aynen ayni yol[mention=11839]HONEY[/mention] philips photonun içinden geçmiş resmen photonda far öizgisi bile belli olmuyodu
Ayni karanlik seviseyinde test ettim
Led olacaksa illa 360 derece led
Xenon da osram 4500k laser en iyisi
Aynen ayni yol[mention=11839]HONEY[/mention] philips photonun içinden geçmiş resmen photonda far öizgisi bile belli olmuyodu
Bütçe dediğiniz için soruyorum. Aradaki farklar veya fiyatları tahmini nedir? Bir de Sponsor’dan aldığımız farları Xenon’a çevirmek için balastı mı değiştirmem gerekiyor?Simdiden hayirli olsun
Led takacaksaniz 360 derece ledden baskasi performan vermiyor
Butceniz varsa baslikdaki osram xenarc 4500 Kelvin xenon cok guzel performans alabilirsiniz
Photon 10.000 lumenlik led de kullandim cok kötüydü
Tercihim xenon oldu 4300 k philips ( cakmasi cok osram alin guvenilir saticidan )
Büyük Fark var gerçekten. Hatırlıyorum bu videoyu başka bir başlıktan @HONEY8 saat önce, HONEY yazdı:
Philips h7 xenon 4300 kelvin
Arada epey fiyat farki varBütçe dediğiniz için soruyorum. Aradaki farklar veya fiyatları tahmini nedir? Bir de Sponsor’dan aldığımız farları Xenon’a çevirmek için balastı mı değiştirmem gerekiyor?
Çok Teşekkürler Bülent abi. Başka bir konuda sanırım Malatya’lı bir arkadaş takmıştı sanırım. Öyle hatırlıyorum ama konuyu bulamadım Onunki Led360’dı sanırım dimi? Siz hatırlarsınız belki. Kusura bakmayın çok özür dilerim çok yordumArada epey fiyat farki var
Led 360 alirsaniz baska aparata ihtiyac olmadan direk 500-600 tl cozulur
Basliktaki osram laser ampul 1.000 tl vardir +2 adet balast 300 tl olsa + 2 adet ds2 soket cevirici +100 tl toplam tahmini 1500 tl tutar
Xenon da belirgin fark olur ama muayneden gecmez muayne zamani gecici ucuz bir led yada halojen ampul takip gecebilirsiniz
Bülent hocam ben yanlış mı okuyorum yoksa çift j taktıktan sonra +1500 lira da ampüller için mi vermemiz gerekiyor :O Bu durumda çift j 2400+ampüller 1500 = 3900tl :ZArada epey fiyat farki var
Led 360 alirsaniz baska aparata ihtiyac olmadan direk 500-600 tl cozulur
Basliktaki osram laser ampul 1.000 tl vardir +2 adet balast 300 tl olsa + 2 adet ds2 soket cevirici +100 tl toplam tahmini 1500 tl tutar
Xenon da belirgin fark olur ama muayneden gecmez muayne zamani gecici ucuz bir led yada halojen ampul takip gecebilirsiniz
Maalesef öyleBülent hocam ben yanlış mı okuyorum yoksa çift j taktıktan sonra +1500 lira da ampüller için mi vermemiz gerekiyorBu durumda çift j 2400+ampüller 1500 = 3900tl
Bugün yarın j far almayı düşünüyordum, bir tanıdığım maksimum 300 liraya ampül işini halledersin dedi diye kafam rahattı, şu anda tüm planlarım değişti. sizce minimum rakam ne olur Bülent hocamMaalesef öyle
Osramin bu ampulu cok pahalı
Osram ya da philipsin daha ekonomik serisi xenon ampul ile maaliyet asagi cekilebilir
Amaç işi halletmek ise 100 tl de led varBugün yarın j far almayı düşünüyordum, bir tanıdığım maksimum 300 liraya ampül işini halledersin dedi diye kafam rahattı, şu anda tüm planlarım değişti. sizce minimum rakam ne olur Bülent hocam
Yurtdışındaki teslerde Philips D2S XENON X treme Vision gen2 +150 ampulun ışık gücü olarak osramdan daha iyi olduğunu söylüyorlar. Ancak ömür konusunda osramın daha iyi olduğunu. fiyat olarak hemen hemen aynı olsada Philipsin bu ampulü Türkiyede bulmak neredeyse imkansız. Osram daha yaygın ülkemizde her yerde var.Aynen ayni yol
Ayni karanlik seviseyinde test ettim
Led olacaksa illa 360 derece led
Xenon da osram 4500k laser en iyisi
O zaman ayarsizdi evet hocam yüksekti[mention=11839]HONEY[/mention] far seviyesi yuksekmi bana mı ole geldi