Q2 sanırım B segmenti,
A3 e göre kapı içlerinden kumaş kaplama yok ve arka yolcular için havalandırma menfezleri yok,ama yüzü daha yeni ve teknolojik olarak dolu.
2008 e gelirsek,benim arkadaşım kapora verdi,mart başında teslim alacak,219 a anlaştılar ama Göral denen üç kağıtçı sana ben 207 bin fatura keseceğim,geri kalan 12000 farkı 2 tane bakım kitliyor,eldende para istiyor,herhangi bir makbuz banka havalesinide kabul etmiyor,işine geliyorsa al,almıyorsan bir sürü galerici sırada bekliyor diyor,üstelik genel merkeze beni şikayet edersen benden bundan sonra hiç araba alamazsın diye tehditte ediyor.Peugeot daki havaya bak?
Aynı gün Q2 ve 2008 i inceledim,2008 nin dış tasarımı güzel tamam ama iç tasarımı tamamen dizayn hataları ile dolu,bir kere 3D ekran koymuşsun ama direksiyondan ekranı göremiyorsun,Autohold gibi faydalı bir donanım hiçbir arabasında yok,direksiyonu aşağı indirince dizlerine çarpıyor,malzeme kalitesi tamamen geri dönüşümden yapılmış,tavan tutamaklar yerinden oynuyor,arkada tek parça dingil var(dobloda bile bağımsız amortisör var),bagaj kapağı plastik falan...geçiniz
Peugeot sıfır araçları vergi dilimine girmesin diye aracı kuşa çeviriyor,ama Audi Q2 şimdi alsan sene sonunda en az 270 bin bandına gelir.3008 ,213 alan var.