AhmetCakmak
Yönetici
Yatay uzunluk 20cm olduğu için sığmaz hocam. Arka kelebek için yeni küçük boyutta sticker bastırabiliriz.Arka kelebek camın oraya sığmıyor mu?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yatay uzunluk 20cm olduğu için sığmaz hocam. Arka kelebek için yeni küçük boyutta sticker bastırabiliriz.Arka kelebek camın oraya sığmıyor mu?
Sitede bi seçenek daha olmalı bence isteyen kelebek için almalı,ben kelebek tercih ederdimYatay uzunluk 20cm olduğu için sığmaz hocam. Arka kelebek için yeni küçük boyutta sticker bastırabiliriz.
Bence kelebek cam da daha hoş durmaz mı iki arka kelebekYatay uzunluk 20cm olduğu için sığmaz hocam. Arka kelebek için yeni küçük boyutta sticker bastırabiliriz.
@Alpyaman Sağ kelebek camda şık durur fakat solda iyi durmayacağını düşünüyorum, silüet araba ile aynı yöne bakmalı bence. Silüetin ayna görüntüsü alınırsa olabilir.Bence kelebek cam da daha hoş durmaz mı iki arka kelebek
Evet öyle de güzel olacak gibi hocam. Kelebek camı ölçüsünü @frknyldrm hocamdan rica ettim ölçmesi için, ondan boyutları alınca matbaacıya göndereceğim.Bence kelebek cam da daha hoş durmaz mı iki arka kelebek
@AhmetCakmak Hocam silüetin ayna görüntüsünü alıp biraz da sol kelebek için mi yaptırsanız?Evet öyle de güzel olacak gibi hocam. Kelebek camı ölçüsünü @frknyldrm hocamdan rica ettim ölçmesi için, ondan boyutları alınca matbaacıya göndereceğim.
İki yönlü yapılırsa olur@Alpyaman Sağ kelebek camda şık durur fakat solda iyi durmayacağını düşünüyorum, silüet araba ile aynı yöne bakmalı bence. Silüetin ayna görüntüsü alınırsa olabilir.
@AhmetCakmak Hocam silüetin ayna görüntüsünü alıp biraz da sol kelebek için mi yaptırsanız?
Oylamaya açık @Ender abinin aracı üzerinde deneme.İki yönlü yapılırsa olur
Bence ters yönde olmamalı ikisi de araba yönüne bakmalı ters yönlü güzel değil tabi bu benim düşüncem@frknyldrm @Alpyaman Gözüm alışık olmadığı için ters yöndeki silüet bana hoş gözükmedi ama baktıkça alışırız artık. Ölçüleri alınca matbaacı arkadaşa 100 veya 200'er adet siparişi geçeriz.
Evet dediğiniz gibi olacak hocam. Sürücü tarafında sola bakan, diğer tarafta ise standart logo olacak. Herkesin hoşuna gidecektir. Sağ için farklı, sol için farklı baskı olacak.Bence ters yönde olmamalı ikisi de araba yönüne bakmalı ters yönlü güzel değil tabi bu benim düşüncem