DermanAluc
Üye
Şeffaf dediğiniz bant 3M marka mı?Golf7lerde 3. Stop açık renk ama 7.5larınki daha koyu. Film de çekilirse simsiyah duracaktır. Ben mk7de film çekip 7.5ların koyuluğuna getirdim
5mm genişliğinde olması lazım hatırladığım kadarıyla, çünkü daha kalın olanı dışarıya taşıyordu. Şeffaf şekilde olan çift taraflı bantları kullanın derim, grimsi çift taraflı bantlar altta iz bırakıyor ve daha az dayanıklı oluyor.
Silikon camdan daha sonra nasıl çıkacak?Basincli suyla yikandiginda cikmaz mi ben yapistirici ile yapistirdim silikon 4 aydir bir sorun yasamadim 4 parca spoiler
Evet 3m marka. Aynı bantla plakamı da yapıştırmıştım spoiler yapıştırırken. Plakalar da spoiler da sorunsuz duruyor yaklaşık 2 senedir, hiç silikon kullanmadım ne plakada ne spoilerdaŞeffaf dediğiniz bant 3M marka mı?
Teşekkürler@Alpyaman
Evet 3m marka. Aynı bantla plakamı da yapıştırmıştım spoiler yapıştırırken. Plakalar da spoiler da sorunsuz duruyor yaklaşık 2 senedir, hiç silikon kullanmadım ne plakada ne spoilerda
Ben şansa buldum sarı siteden. Bende çok araştırdım tek satılmıyordu. 1 sene önce almış ürün gelene kadar Çin’den aracı satmış elinde kalmışBen de bu midline plus taki çıtalardan arıyorum bulamadım bir türlü. Set halinde olan değil istediğim
Ekli dosyayı görüntüle 28170
Valla iyi denk gelmiş hocam Enderde fiyat çok maliyetli çünkü@Negatiwe cok belli olmuyor ama banada seviste bi arkadasim var o arayip gel sana gore bisey var dedi gittim. 20 tl ye montaj dahil orjinal parcayi verdi. Aslinda para istemedi de iste. Bos birakmakta dogru gelmedi.
Ekli dosyayı görüntüle 28183
3 parça olarak mı var hocam serviste orjinal ?@Negatiwe cok belli olmuyor ama banada seviste bi arkadasim var o arayip gel sana gore bisey var dedi gittim. 20 tl ye montaj dahil orjinal parcayi verdi. Aslinda para istemedi de iste. Bos birakmakta dogru gelmedi.
Ekli dosyayı görüntüle 28183