Araç imzada yazıyor.
Coronalı dönem diye fiyatın artması? kolonya? alkol?@VAG07
45-50 gün önceden fiyat garantisi + ötv dilimi garantisi nasıl oluyor diyor insan ? konu VW olunca ?
sabit kur garantisi ? coronalı dönem ?
6,33 lük güncel euro kurundaki 5-10 kuruşluk artış ötv diliminizi zıplatır .... bunu es mi geçiyorlar ?
Kesinlikle. Burada yazılı kalsın, 3-6-9-12 ay sonra bakarız duruma. Ve umarım haksız çıkarımEuronun hep yükseleceğini mi düşünüyoruz?
Global ekonomi şu anki krizden ciddi bir tokat yiyecek, Çin fazlası ile nasibini almakta. Global regresyonu öngörmek için ekonomist olmaya gerek yok. Bizimkisi gibi kırılgan bir ekonominin nasıl etkileneceğini de hep beraber izleyeceğiz.Çin'de bile hayat normale dönüyorken Türkiye'yi ne diye bataklığa sürükleyip piyasayı öldürme derdinde halkımız?
2 ay önce Twitter'da borsa 125 rekorunu kırınca bir twitte yanıt yazdım cevap olarakta bana daha dur 180 bini görecez yazmıştı. sizin yazdığınızla aynı gibi ya tavan ya dip düşünüyorsunuz.Kesinlikle. Burada yazılı kalsın, 3-6-9-12 ay sonra bakarız duruma. Ve umarım haksız çıkarım
Global ekonomi şu anki krizden ciddi bir tokat yiyecek, Çin fazlası ile nasibini almakta. Global regresyonu öngörmek için ekonomist olmaya gerek yok. Bizimkisi gibi kırılgan bir ekonominin nasıl etkileneceğini de hep beraber izleyeceğiz.
Ayrıca halkın piyasayı öldürme derdi yok, kendisini öldürmeye çalışan piyasa karşısında hayatta kalma çabası var.
Bunu da nereden çıkardınız? Ben sadece belirsizliğe işaret ettim.ya tavan ya dip düşünüyorsunuz.
Siz bilirsiniz. Ama bilin ki artık para kolayca para kazanamıyor ve kapitalist sistemin sonuna yaklaşıyoruz. Sorun yerini ne zaman neyin alacağının henüz belirlenememiş olması. Neyse konuyu daha fazla meşgul etmeyelim bence.Global ekonominin krizde olduğunu düşünmüyorum
Tezat düşünmüşsünüz ki konuya dahil olduğunuz.Bunu da nereden çıkardınız? Ben sadece belirsizliğe işaret ettim.
Siz bilirsiniz. Ama bilin ki artık para kolayca para kazanamıyor ve kapitalist sistemin sonuna yaklaşıyoruz. Sorun yerini ne zaman neyin alacağının henüz belirlenememiş olması. Neyse konuyu daha fazla meşgul etmeyelim bence.
Yani aynı durumu yaşıyoruz. Malesef bu duruma geldik. Leon kötü araç değil tabiki golf'e göre malzeme kalitesinden ödün vermiş bir araç olsada MQB Platformuna dahil bir araç bir göz gezdirmenizi önerebilirim son çare olarak.Selamlar arkadaşlar forumu yıllardır takip ederim yazmak bugüne kısmet oldu. Golf yıllardır istediğim bir araçtı lakin kısmet olmamıştı geçen ay 1.5 TSİ highline+indium gri+panoramik cam tavan+anahtarsız giriş ve çalıştırma+geri görüş kameralı araca kapora bırakmıştım. Ancak yüksek dilime girmesi yüzünden vazgeçeceğim gibi gözüküyor. Aracımı da sattım 1 haftadır kiralık araçla geziyorum araba benim için zorunlu , alternatif bulamıyorum bayide sıfır araç yok. İkinci el f30 bakıyorum bütçeme göre temiz bi araç bulamadım, dürüst olmayan esnafla muhabbet etmekte sıktı. Passat business bakıyım dedim o da yok. Geçen hafta mengerlerdeydim Haziran’a sıra veriyorlar. Cebimde 230 bin lira civarı nakit para var araç bulamıyorum nasıl bir durumun içindeyiz. İhtiyacım var araç bulamıyorum. Seat LEON istemiyorum öneriniz nedir ??