Bence çok güzel bir renk. İnşallah teslimata kadar aracımı satarım, fiyat da değişmezse çok güzel olur. Herşyin önce hayırlısı tabi ki. Teşekkür ederim fotolar için.[mention=16788]Lolonerdo[/mention] Renk tam olarak bu şekildedir. Benim hoşuma gitti açıkcası alırken içime de sindi.Bahsedilen gibi ikinci elde fiyat kırıcak bir renk olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca fiyat gelirsek bence opsiyonlarla iyi
/monthly_2020_02/512619434_WhatsAppImage2020-02-26at00_19_27.thumb.jpeg.b0f070f67e082f6eed7d1dc58a9927ef.jpeg
/monthly_2020_02/1797102445_WhatsAppImage2020-02-26at00_19_28.thumb.jpeg.bfba6fc2629d690cf3c0f294bd36efa0.jpeg
Teşekkürler hocam fotolar için.[mention=16788]Lolonerdo[/mention] Merhaba , ben de yeni aldım aracı kiremit kırmızı, temiz olduğu sürece rengi oldukça güzel. Ben de almadan videolarda inceledim bayağı sarı ışık altında kahverengi gibi gözüküyordu videolarda aklımı kurcalamıştı ancak araba geldiğinde hepsi gitti.
Bana da bayi 2020 model dedi.[mention=7527]ahmet306[/mention] 2019 Ekim'den beri golf 7 kasa üretilmiyor bayiden alınacak tüm golf 7 kasa araçlar 2019 model, Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran farketmez hangi ay alırsanız alın araçlar 2019 model olarak geçecek ruhsatta, bu satılan araçlar fabrika deposunda gemilere yüklenmek için bekleyen araçlar.
iyi de ben keyless gereksiz demedimki, tam tersine Golflerde anahtarla marş basma hissiyati bile yok. anahtar aslında bir düğme gibi çalışıyor. neden standart olarak o düğmeyi koymaz anlamıyorum.@ahmet306 Hocam anahtarı cebinizden, çantanızdan, montunuzdan, eşinizin çantasından vs. çıkarmıyorsunuz elinizi kapı koluna atıp açıyorsunuz içine oturunca da start stop düğmesine basıp çalıştırıyorsunuz. Biraz boyu bacağı uzun olan insanlarda anahtarın bacağa değme sorunu da olmuyor. Bu mantıkla araçlar sadece gidip durması yeterli olur elektrikli cam, elektrikli ayna, otomatik far, yağmur sensörü, park sensörü bunların hiç birine gerek yok; yandaki biri inip bakabilir arkaya öne, hava kararınca farı açmakta hiç birimize zor gelmez onun için ekstra maliyete gerek yok.
Yok hocam kaporayı vereli çok olmuştu. Bunlarınki de tam bir dümen bence. Kimbilir kimle kaça anlaştılarsa artık.[mention=16788]Lolonerdo[/mention]
hayırlısı olsun sizin için, siz kaporanızı istedikten sonra mı fiyatın arttığını söylediler yoksa fiyat arttığı için mi kapora istediniz anlaşılmıyor [emoji4]
biraz farklı da olsa benzer bir tecrübe benim de başıma gelmişti; zamanında araç ararken bursa doğus istediğim renkte artı keyless ve geri görüş opsiyonlu aracı o zamanki ötv dilimi ile 140bine verebileceğini söyleyince hemen rezerve etmiştim, ben kapora yollamaya çalışırken st beni arayıp pardon o aracı %60 altına düşüremiyoruz deyip + 10-12 bintl daha istemişlerdi. onu iptal edip, daha sonra başka bir bayiden opsiyonsuz highline aracı alt dilim ötv ile almıştım ama hep içimde kalmıştır o araç. stnin aracı bir tanıdığına satmak için yalan söylediklerini düşünüyorum hatta :=)
Onu da sordum opsiyonsuz hali de aynı dilimde dedi. Doğuşu aradım Erel böyle diyor dedim, şu an için artmadı dediler ama opsiyon varsa artmış olabilir dedi st. Ama Erel opsiyonsuz da arttı dedi bana.[mention=16788]Lolonerdo[/mention] keyles vs olduğu için mi ötv dilimini aşıyor, standart cam tavanlı CarPlay olan highline de %60 dilimine mi giriyor acaba, malum bende sıfır almak istiyorum, eğer durum böyleyse 2017 model için ikinciel fiyatını da 200 ün üzeri yapmak lazım.