LadeZone89
Yeni Üye
Konya sanayide
KÖFTECİ İBRAHİM USTA
Her türlü et, mükemmel lezzet
KÖFTECİ İBRAHİM USTA
Her türlü et, mükemmel lezzet
Hocam Çinili’nin lahmacunu için kıta değiştirilir ama Borsam’ın önünden geçerken adımlarımı hızlandırıyorum. Her seferinde de mekan dolu oluyor ama ben anlam veremiyorum. Dürümcü Emmi ve Acıbadem Sahra Kebap’ın da lahmacunları çok iyidir bu arada.şu an lahmacun canım çektiği için aklıma gelen ilk yerler
çinili taş fırın kadiköy - lahmacunları efsanedir nar ekşilisini pek severim.
borsam taş fırın kadiköy - yine lahmacunu efsane mekanlardan
iki mekana uzundur gitmiyorum umarım pandemidir carttır curttur bozmamışlardır.
Adana'ya en son gittiğimde listemi hazırladım kendimi o mekadan bu mekana hayal ediyorum.Uçaktan indiğimizde kebapla başladık.Adana'ya gittiğimde cihangir kebap isimli mekanda ciğer ve lahmacun yemiştik ikiside efsaneydi. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.
Hahah geçmiş olsun o hatayı az daha bende bici bici ile yapıyordum hanımla ortaya bir adet söyledik 1 kaşık aldım devam etmedim eğer etseydim maf olmuştu tüm adana seyehatiAdana'ya en son gittiğimde listemi hazırladım kendimi o mekadan bu mekana hayal ediyorum.Uçaktan indiğimizde kebapla başladık.
O Kazım büfede çok gerekliymiş gibi öğlen saatinde o muzlu sütü bi içtim.Akşam bile tok karnıma anca yedim.
Tek başına bütün geziyi baltaladı o süt.Gereksizliğe bak.İçmeseniz de olur.
Evet 7-8 yıllık mazisi var güzel yerdir.Adana'ya gittiğimde cihangir kebap isimli mekanda ciğer ve lahmacun yemiştik ikiside efsaneydi. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.
Hocam kusura bakma da ben Halil ustanın hiç bir numarasını görmedim.Beklentiyi arşa çıkardık herhalde en büyük hatayı orda yaptık.@Savatage
Her yere gitmiş etin şahı Halil Ustayı unutmuş (
Yok aynı mekan !
Bu hikaye demekki 2018 e kadar gecerliydi.
Herkes bizmi ? Hadi güle güle deyip mekandan çıkacak.
Gitmistir 2-3 baba yigit çatal bıçak istiyoruz ulenn deyip masaya vurdularsa kural degisikligine gitmislerdir.
Kendilerinden çok emindiler halbuki ?
Vallahi bence Gazi burma’da herşey yenir börekler şahanePendik Gazi Burma'da antep fistikli burma yenir.
Pide konusu acilmisken Sultanbeyli'de Tadal pide salonu cok iyiymis.Milor tavsiye etmis gittik gercekten cok iyiydi.