"1.2 TSI araçların bazı serilerinde eksantrik mil ayarlayıcısı problemi çıktı. Bu seriye sahip 1.2 TSI kullanıcıları servis tarafından bilgilendirilip randevu verildi." diye bir bilgiye rastladım. Sizin sorununuz da bu olabilir.https://youtu.be/5Mv4IgSYxso
Benim çektiğim video. Fikir vermesi açısından.
Az önce Youtube da takip ettiğim bir ustaya sordum, eksantrik konumlandiricisi sesine benziyor dedi. Ciddi bir sorun, bu hafta içi servise giderim sanırım.
Kendiniz alıp değiştirdiğiniz zaman sorunun devam etme olasılığı var boşuna parça değiştirmiş olursunuz, servise götürmeniz sizin açınızdan daha ekonomik olabilir.merhaba, az önce o bölgedeki kapağı söktüm ve eksantrik mil ayarlayıcısının oem numarasına baktım.
04E109088AN yazıyordu. Şimdi onu araştırıyorum. İlginç olan, aracım 2016 model ve bu zamana kadar 3 defa servise gitti.
yok zaten servis aksiyonu var bu konuyla ilgili, eğer 04e109088AN bu kod dahilse ki şikayetlere bakılırsa uyuyor, yarın uğrayacam servise.Kendiniz alıp değiştirdiğiniz zaman sorunun devam etme olasılığı var boşuna parça değiştirmiş olursunuz, servise götürmeniz sizin açınızdan daha ekonomik olabilir.
ses gidiyor ama belki de ısınınca azalıyordur, tamamen gitmiyordur sesli olmayınca.@YASOGRC hocam ısınınca ses gidiyormu yoksa devam ediyormu?
Ankara doğuş Etimesgut servisine gideceğim. Bakalım inşallah hayrimiza olur.@YASOGRC Hocam hangi servise gideceksiniz ? Benim aracımda aksiyon olup olmadığını nasıl öğreniriz ?
Açıkçası servislerin bu tip durumlara pek sıcak bakmadığını düşünüyorum. Aracı ilk aldiğimda sağ ön güneşlikten gelen ses için bülten olduğunu okuduğumu hatırlıyorum. Servise defalarca sormama rağmen oralı olmadılar o yüzden diyorum.