VCDS Yazılımları

arkadaşlar 19.6.0 elınde dosyası olan varsa paylasım yapabılırmı rica etsem

2017 sonrası araçlarda klon vag com kabloları ile işlem yapma imkanımız yok mu? Marka değiştirince bu işlerden uzak kaldım, 2021 model superb olan bir arkadaşıma vag com ile deneme yapacağız ancak 2017 sonrasında klon kablo çalışmaz diye yazıyor malum sitedeki ilanlarda.

Merhaba arkadaşlar, elinde 24.7.0 versiyonu olan var mı?

2017 sonrası araçlarda klon vag com kabloları ile işlem yapma imkanımız yok mu? Marka değiştirince bu işlerden uzak kaldım, 2021 model superb olan bir arkadaşıma vag com ile deneme yapacağız ancak 2017 sonrasında klon kablo çalışmaz diye yazıyor malum sitedeki ilanlarda.
Klon kablo 1996-2016 model arasini destekliyor, güncelleme olması Yeni araçlara uyumlu olarak değildir sadece yenilenmedir özellik olarak.

Cok tesekkürler. Dosyayi sayenizde indirip kurdum. ama bu hatayi veriyor maalesef. Böyle bir sey ile karsilasan oldu mu?

Ekli dosyalar

• usblibraryHata.jpg
    usblibraryHata.jpg
    86.5 KB · Görüntüleme: 13
  • kablotakili.jpg
    kablotakili.jpg
    107.9 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba beni çıkmaza sokan uzun süredir yapamadığım bir sorunum var
Golfümü satıp Tiguan almıştım
Aracım trendline paket olduğu için far ve yağmur sensörü yoktu alexden alıp kendim montajını yaptım fakat far anahtarını tanıtamadığım için hata veriyor, 3 tane ayrı yere gittim gizli özellik açan arkadaşlar security acsess kodunun kabul etmediğini sisteme giremediklerini söylediler 1 senedir tanıtamadım, daha sonra forumdan arkadaşın birisi dedi ki eski sürüm yükleyip öyle denesinler sorun çözülür diye, artık bende bu kablodan alıp eski sürümü yükleyip deneyeceğim, gittiğim firmalar eski sürüm yüklemeyi göze alamadıkları için yanaşmadılar iş başa düştü, aynı sorunla karşılaşan oldu mu? Ben bu auto far anahtarını nasıl sisteme tanıtacağım şaştık kaldık?

Geri