Radarlar uyumsuzluk yaptı mı hocam ? @ZaGaniMerhabalar, yeni konu açmak istemedim. Ben de Golf 7 1.4 tsi aracıma 7.5 orijinal arka tampon takmak istiyorum. Stoplari falan zaten onceden orijinal kayar led yapmistim. Tampon sırıtıyor. Kafama takılan birkaç soru var;
-Aracımda kör nokta uyarı sistemi var. Bilindiği üzere 7 ve 7.5 araclarin kor nokta radarlarini tutan braketlerde fark var. Acaba tamponu takarken uyumsuzluk yapar mi?
-Araçta orijinalde cift duz egzoz cikisi var. Bunlari asagiya dogru yonlendirmem icin kestirmek gerekiyor degil mi? Bu egzoz islemi meşakkatli birsey midir? Yarin tekrar orijinal sekile donmek istesem cok sorun olur mu?
Özellikle bu isi tecrübe etmiş @ycetin in yorumlarını dinlemek isterim.
Teşekkürler.
Merhabalar, yeni konu açmak istemedim. Ben de Golf 7 1.4 tsi aracıma 7.5 orijinal arka tampon takmak istiyorum. Stoplari falan zaten onceden orijinal kayar led yapmistim. Tampon sırıtıyor. Kafama takılan birkaç soru var;
-Aracımda kör nokta uyarı sistemi var. Bilindiği üzere 7 ve 7.5 araclarin kor nokta radarlarini tutan braketlerde fark var. Acaba tamponu takarken uyumsuzluk yapar mi?
-Araçta orijinalde cift duz egzoz cikisi var. Bunlari asagiya dogru yonlendirmem icin kestirmek gerekiyor degil mi? Bu egzoz islemi meşakkatli birsey midir? Yarin tekrar orijinal sekile donmek istesem cok sorun olur mu?
Özellikle bu isi tecrübe etmiş @ycetin in yorumlarını dinlemek isterim.
Teşekkürler.
@Omfaruk , @ZaGani 'nin mesajı benim gözümden kaçmış sanırım, yoksa tecrübe ettiğim bir konu olduğu için cevap yazardım.Radarlar uyumsuzluk yaptı mı hocam ? @ZaGani