Emrah hocam benden mi bahsediyorsunuz?@Umutumut hocam hayırdır inşallah sizde benim kervandansınız galiba
araç geldiğinde sipariş alan arkadaş resmen yoktu ertelenme muabbeti oldu fakat yinede aldım
Emrah hocam benden mi bahsediyorsunuz?@Umutumut hocam hayırdır inşallah sizde benim kervandansınız galiba
araç geldiğinde sipariş alan arkadaş resmen yoktu ertelenme muabbeti oldu fakat yinede aldım
Ben samsundayim . Bulusmalara katilmak istiyorum ama evlilik arefesindeyim. Is guc tarih bana uyarsa katilmayi dusunurum .Hocam hangi şehirdesiniz, bende Uğur Beyden oldukça memnunum
Eğer yakınsak geldiğimde bir buluşma olacak büyük ihtimal Amasya'da. Katılımınızı bekleriz
2-3 Nisanda Amasyadayım.Ben samsundayim . Bulusmalara katilmak istiyorum ama evlilik arefesindeyim. Is guc tarih bana uyarsa katilmayi dusunurum .
Araç alacaksanız, Türkiyenin neresinde olursanız olun. Adana aykan Mustafa Orçanı bulun derim benAykan/Seyhan Mustafa Orcan bilgili ve iyi iletişim kurabiliginiz birisi. Muhtemelen Aykandan almazdım Mustafa'yla tanışmasaydım.