Teşekkür ederim Murat hocammaniax dedi:Burdayım hocamne bilim merak ettim çıkın dışarı kornaya basılı tutun 3 4 saniye de olsa hani düğün konvoyları oluyor ya onun gibi bir şey olsun istedimMuhammed Hocamdan ses seda yok...
Korktuğumuz başımıza gelmesin..? X(
Karakollara sormaya başlasak mı? s=s16
Ayak dayamanın Nasıl söküldüğünü de fotoğraflıyordum geciktim kusura bakmayın.
Buyrun açık ve kapalı ortamda korna sesi. Fazla uzun basamadım otoparktaki kulak çınlamasından sonra Kilitleyip açarken çıkan ses de eşantiyon olsun
Açıkçası en başta kolay geldi nolcak ki dedim Aşağı indim ilk videoyu otoparkta çektim 10-15 saniye falan kulağım çınladı. Sonra arabaya oturup kapıları kapattım ve içeriden de bir kayıt aldım. Dışarı çıktım ancak nerde denesem diye düşündüm Binanın arkasında aracın içinden bir kez daha kayıt aldım. Balkonları kontrol ettim bir iki kişi görünce mekan değiştirme ihtiyacı doğdu Baya açık bir alan buldum etrafta bina yoktu ama önünden yol geçiyordu. Cesaretimi toplayıp bir tane daha kaydettim. Yeterli gelmedi son bir gayret bir kayıt daha aldım 2 sefer bastım bu dafa. 3-4 saniye boyunca basılı tutsam ya dayak yerdim ya da karakolda ifade veriyor olurdum heralde