Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Neogolf61 tramer e nereden baksan küçük bir olay da olsa en az 10 bin TL yansıyacak o yüzden tamir olayından vaz geçtim tavanı açtırmaya gerek yok başka çare arıyorum
Bence ne kaskodan yaptırın nede cebinizden yaptırın. Hasar gören kısım çok az bir yer ve sızdırmazlık sağlayan yer esas fitilin yan tarafıdır. bunu sanroofu açtığınızda sanroof camının yan yüzeylerinin geniş düzlem olmasından ve sanruf açıkken fitilin ne kadar kalın olduğundan anlayabilirsiniz. Mevcut zaradan dolayı sanroof içeri su almayacaktır. Eğer çok kafanıza takacak olursanız o kısma sanroof açıkken mat siyah silikon sıkıp etrafını kalıp şeklinde kaplayıp kuruduktan sonra kaplamyı söküp bir bakıp deneyin derim.
@tuncer_2632 servisteki usta da öyle söyledi su almaz Su kanalları temiz ve açık olduğu sürece dedi sadece kozmetik olarak takılmazsanız hiç dokunmayın tavan açılmasın diye tavsiye etti sanruf işi ile uğraşan bi arkadaş buldum Maslak sanayine silikon ile halleriz %80 dedi bakalım
@latissimusdorsi kasko olayına girersek sıkıntılı süreç ayrıca kople çerçeveyi değiştirme olayı cidden çok pahalı 6180 tl sadece parça tavan açılacak gerekli olursa öncam çıkartılacak yani ufak bir yer ama iş çok çetrefilli
Cam tavan sadece görsel olarak çok güzel ama işte görüldüğü gibi bozulduğunda çok masraflı bir aksesuar. Ayrıca Allah korusun araç takla attığında çok güvenilir değil. Cam tavanın mı var, derdin var. Yıllar geçer tozlardan ötürü açılmaz, ses yapar vs vs
Birçok arkadaşın belirttiği gibi bende servise götürmenizi tavsiye edeceğim. Garantili işçilik en nihayetinde, illa ki işin ehli yerler vardır en nihayetinde malzemeler OEM