Gözün aydın hocam, geçmez şimdi saatler, dakikalar, saniyeler16 Eylülde sipariş verdiğim aracım dün bayiye geldi.Pazartesi işlemleri yapılacak hafta içi teslim hayırlısı ile
Sağolun hocam zorlu süreç geçti ama son günler geçmiyor sanki bekliyoruzGözün aydın hocam, geçmez şimdi saatler, dakikalar, saniyeler
Benim aracım da yaklaşık 2.5 ayda gelmişti..
Tekrar hayırlı olsun..
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.Değerli golf tutkusu dostlarim;
Bu otv düzenlemesi belirsizliği ve makyajli kasa fiyatlarının butcemi asacagini düşündüğüm için hazırda bulduğum ve aradığım özelliklerin %90 ini karşıladığını da görerek cuma günü altur dan kurşun gri, panaromik cam tavanlı, durban jant li , u led li, ergo active koltuklu 1.4 tsi 125 hp dsg highline aracı sipariş etmiş bulunmaktayım. İnşallah salı günü teslim alacağım. Darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam sen ne yaptın ben 01 kasımda comfortline 1.2 manuel aldım 66,500 tlBende geçen hafta 1.2 tsı golf manuel mıdlıne plus 67.750 tl ön arka park sensörlü anlaştım. bugün Türkiye ye giriş yapacağı söylendi. Fakat ötv zammı etkiledi. satış müdürünü aradım ve salı günü haber verecek bana belki doğuş müşteri memnuniyeti olarak bu tutarı karşılayabilir dedi bakalım göreceğiz
Hocam sende pahalı almışsın ben 1.2 DSG comfortline sürüş konfor ve ışık görüş paketlisini 70 bine aldımhocam sen ne yaptın ben 01 kasımda comfortline 1.2 manuel aldım 66,500 tl
Sağol hocam teşekkür ederimHayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Teslim anı fotosu isteriz [emoji4]
şuan kendimi kötü hissettim sağlam indirim olmuş güle güle kullanın.Hocam sende pahalı almışsın ben 1.2 DSG comfortline sürüş konfor ve ışık görüş paketlisini 70 bine aldım
Değerli HocamMerhaba Golf Tutkunu arkadaşlar.
Şu an gemi üzerinde görünüyor siparişim. Taşıyacak gemi Kopere yanaşmadan 2 gün öncesinde sistemde gemi üzerinde görünmeye başlamıştı.
28 Kasım Koper hareket
30 Kasım Pire hareket
1 Aralık Derince
2 Aralık Dilovası
4 Aralık bugün Gölcük Ford-Otosan limanında.
Maşallah şehir içi dolmuşu çıktı bizim gemi. Gemi üzerinde görünmeye başlamasının üzerinden 9, Koper hareketinden bu yana 7. gün.
Normalde 5 Aralık pazartesi işlemleri başlatırız diye konuşmuştuk satış temsilcimle gemi koperden hareket etmeden. Dün aradı son gelen iki gemi rötarlı geldi muhtemelen çarşamba burada olur araç kusura bakmayın nakliye programı ve gümrük ithalat işlerinde sıkıntı olmuş falan dedi.
Daha önce Ford limanına uğruyormuydu bizim araçları taşıyan gemiler bilgisi olan var mı.