Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Biz indirim beklerken yine gece gece zam %35 doğal gaz zam mi...

Benzine indirim yok depo da boş ha bu gün ha yarın derken 2 lira indirim bekliyordum açıkçası 100 tl 100 tl dır demiştim ama yok indirim geleceği yok otv yi kdv yi artırır yine zam gelir sanırım brent petrolden bağımsız...

Kanunun verdiği yetkiyle daha önce 4 kez tavan fiyat uyguladıklarını anımsatan Yılmaz, “Tavan fiyat bu piyasanın başıboş olmadığına dair bir güvencedir, sigortadır. Biz bu güvenceyi doğru zamanda ve gereken koşullarda yeniden kullanmaktan asla çekinmeyiz. Geçen yıl 17 Mart’ta aldığımız tavan fiyat uygulaması kapsamında, dağıtıcı ve bayilerin toplam marjı iki ay boyunca 70 kuruş olarak belirlenmişti. Bugün itibarıyla İstanbul Avrupa Yakası’nda toplam marj ortalama 130 kuruş, primi de dahil ettiğimizde 170 kuruşu geçmiş durumda. El insaf diyorum. Diğer illerde daha fazla artış olduğunu da çok iyi biliyorum.” şeklinde konuştu.

“El insaf”dan çok daha fazlasını ben her gün söylüyorum ama bir işe yaramıyor, EPDK başkanının başka bir şey denemesi gerekmez mi?

Büyüüüük lütuf teşrif etti: Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 80 kuruş indirim yapılması bekleniyor.
Yazılacak konuşacak o kadar çok şey var ki...

80 kuruş nedir şaka gibi

Dün şekere %31 zam yapıldı

Gece doğal gaza %35

İndirim geliyor 80 kuruş...

...

...

102
Yazılacak konuşacak o kadar çok şey var ki...

80 kuruş nedir şaka gibi

Dün şekere %31 zam yapıldı

Gece doğal gaza %35

İndirim geliyor 80 kuruş...

...

...
103 dolara kadar düşüp 105e çıktı, düne göre hala düşük, son zam gelen güne göre çook düşük ama bugünün dip seviyesinden yüksek, indirimi iptal etseler şaşırmam

Lozanda gizli madde var.

Bu milletin insanına 100 metreyi 10 saniyenin altında koşamazsın dediler 100 yıl boyunca (koşamıyoruz)

2023 den sonra 5 saniye de koşucaz

Usain bolt çattlaaaaa

Malesef hiperenflasyona gidiyoruz,

Gündemimizde artik; araba-retrofit-Cin'den ucuz ekran+ vergisi-Jant vb. yok.

Secime kadar durum "Hayatta Kal"

Secimde akli basinda bir iktidar gelirse toparlanmamiz 2-3 yil (gecen sene 6 ayda toparlaniriz diyordum ama tahribat hergecen gün artiyor)

Yani normale dönmemiz simdilik en erken 3-4 yil.

Ve bu durumda bile hala bana niye evlenmiyorsun diyo soruyorlar ya hayret yani... Suriyeliler benim yerimede evlenip cocuk yapiyor zaten, ben kendimi vergilerlimle onlarin cocuklarina adadim.

Bu ay gelir vergisi dönemiydi, moralim cok bozuk, dünya kadar vergi beyanamesi verdim ama para yok, vergi borcumu ödeyemedim, gelir var- para yok -vergi var-ödeyecek para yok, nasil oldu? evet bende anlamadim.

@krym

3-4 yılda normale dönermiyiz ?

Pis motorini gectim Ülkenin motoruna 20 yıl ham petrol basmışlar gibi bir durum var . Birde mazot filtresi 20 yıllık hic değişmedi.

Bu motor düzelirmi ??

Engine flushla +20 yıl yıkanması lazım

@krym

3-4 yılda normale dönermiyiz ?

Pis motorini gectim Ülkenin motoruna 20 yıl ham petrol basmışlar gibi bir durum var . Birde mazot filtresi 20 yıllık hic değişmedi.

Bu motor düzelirmi ??

Engine flushla +20 yıl yıkanması lazım
Ülkenin temelleri saglam, nerdeyse 100 yillik sanayi gecmisi var, 1923-1933 10 yilda ülkeyi demir aglarla örmüs milletiz, o kadar karamsar olmayin. Kaynaklar dogru yönetilse 2035'de ilk 10 ekonomi arasinda girecek potansiyel bile var.

Ama ayaginda terlikle gelip ülkemizi sessizce isgal edenleri göndermedigimiz sürece ayaga kalkamayiz, 8 milyon insan nüfüsün %10'u yapar, tüketimleri cok yüksek, vergi kacagi inanilmaz, kiralari ucurdular. Daha gecen gün karsilastigim suriyeli aile; adam 23 yasinda karisi 21 3 cocuk elde 1 cocuk karinda, ülke elden gidiyor!!!!

ABD-EU 2-3 yillik planlar yapmaz, bu göc mühendisligi projesi 2040-50'ler icin yapildi, Büyük Kürdistan kurulacagini CIA 1990'da acikladi, yil 2022 defacto kuruldu bile, bir referandum ile 2-3 yil icinde kurulcak, 90'larda hadi ordan diyorduk.

Ekonomi düzelir ama ülke elden gidiyor, parsel parsel araplara satiliyor.

Geri
Üst Alt