Sadece 1 ayda benzine %29 zam gelmis oldu. Evet sadece 1!!bir ay.
Butun yil boyunca %29 zam alabilen insanlar var bu ulkede.
Ekli dosyayı görüntüle 58542
Güçlü Türkiye için zam!!
1 Açma 1 Poğça 14 lira olmuş fırın birde bura pastane olsa ailem memlekete gitti kahvaltı hazırlayan olmayınca iş yerinde yapıyorum.. Öğle yemeği 45 lira en ucuzu akşam ile birlikte en az 3 öğün 90 lira arası x 30 = 2700 lira yemek sadece .. Markette ucuz değil 3 öğünü evde yapsan marketi - hazırlaması - bulaşığı - enerji tüketimi gaz-elektiriği... Asgari ücret ! yemeğe - kıyafete - yola belki yeter.. Geri kalanını bilmiyorum ne yapıyorlar. Eşi çocuğu olan birisi 10 bin alsa çepte para kalmaz. Kira ve yol parası vermiyorum, araç vergileri sigortaları eklersek istediği kadar bereketli olsun para ürüne hizmete verilen rakamlar ortada her ay cepten gidiyor.yakıt parası ne ki 2 poğça 12 tl +yol parası+sigara+akşam dönerken ekmek vs en az 60 tl ile 80 tl arası asgari ücret ile çalışana ne kalıyor buradan hesabı ortada yani araban varsa yine de şükretmek lazım deposu boş olsun napalım
Bankada doviz altın hissen olacağına kapinda yatan araba olsun daha cok deger kazanir2020 Corsa almıştım artık araba sahibi olmak,bunun bakımı,sigortası,kaskosu,yakıtı derken aşırı lüx hale geldiği için satmaya karar verdim büyük ihtimalle artık araba almam...
Konunun açıldığı ilk sayfaya baktım gözlerimden 2 damla yaş aktıBu indirime ekstra olarak bu gece yarısından itibaren geçerli olacak ve motorinde pompa fiyatlarına ortalama 13 kuruş, benzinde ise 10 kuruş olarak indirim yansıyacakmış.
Buna göre;
Ankara'da ortalama 6,41 liradan satılan motorinin litre fiyatı 6,28 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 6,35 liradan 6,22 liraya, İzmir'de 6,42 liradan 6,29 liraya inecek.
26,32 Neden acaba bir indiriminiz falan var?En zamlısından.