Furkan6616
Üye
İndirim yansımış
Şu an %8.6 lık bir makas kaldı. En kötü fiyatları eşitlesek o bile mutlu eder.30 gün önce %42 makas tdi lar icin rezalet bi durumdu
V8 chevy impaladan fazla yakan dizel ne demek ?
Bide şu tsi/tdi sesini eşitledik mi tamamdır ?Şu an %8.6 lık bir makas kaldı. En kötü fiyatları eşitlesek o bile mutlu eder.
O dediğiniz kira fiyatlarında uygulanıyor ama kimsenin İstanbul’u boşalttığı yok. Türkiye’de ticaretin merkezi İstanbul olduğuna göre anadoluya giden her çeşit mala +95 liralık mazot farkı eklenince, olayın Van Gölü’ne karşı ayaklarını uzatıp çay içen vatandaşın oturduğu yerden Osmangazi Köprüsü garanti geçiş ücretini ödemesinden farkı kalmıyor…İstanbul da 100 lira diğer illerde 5 lira olsun bence. İstanbul’u pahalı bulan şehri boşaltır trafik rahatlar, böylece diğer illere taşınan istanbuldaşlar da o illerde sürümü canlandırır geçinir gideriz ülkece…
Istanbul'un dibinde yani Kocaeli'de yaşıyorum. Bazen ordaki fiyatlarla burayı karşılaştırınca şok oluyorum. İstanbul cidden yaşanmayacak bi yer.O dediğiniz kira fiyatlarında uygulanıyor ama kimsenin İstanbul’u boşalttığı yok. Türkiye’de ticaretin merkezi İstanbul olduğuna göre anadoluya giden her çeşit mala +95 liralık mazot farkı eklenince, olayın Van Gölü’ne karşı ayaklarını uzatıp çay içen vatandaşın oturduğu yerden Osmangazi Köprüsü garanti geçiş ücretini ödemesinden farkı kalmıyor…
Bende ondan attım abi merak ettim ne diyeSiyah akaryakıtta neymiş?
Akaryatın zencisi ? Beyazı ? İlk defa duydum