Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

@Terms Yakında eşel'i de kaldırırlar. bazı esnafa 3 ila 5 bin arasında hibe yapacağım demişti ya tek kişilik ülke sahibi, daha vermeden fazlasıyla aldı, hem de herkesten.
Isın ilginci zammı şirketler bile anlayamadı henüz 

Shell 9,01 açıklamış

Opet 7,87

Garip bir ülkeyiz 

Bana kızacaksınız biliyorum ama akaryakıt hala ucuz, usd ve petroldeki artışları yansıtmamak için uğraşıyorlar. (amaç enflasyonu dizginlemek)

özellikle brent petroldeki artış devam ederse çok kısa sürede 10tl üstünü görecektir benzin fiyatı.

@Salih Sayın aslında bu danışıklı dövüş söyle ki;

Ben açıklamaya yapayım petrol müjdesi vs dedi. şimdi böyle müjde vermişken indirim bekler Herkes düz mantık. bigun sonra çat zam yapıldı. Bi 3 5 gün sonra 10 20 kuruş indirim olur. adını indirim yaptık koyarlar mevzu bu aslında. 

dalga geçiyorlar işin aslı bu lakin aptal sanıyorlar milleti anlamıyoruz biz sanıyorlar nede olsa sesimizi çıkaramıyoruz çıkarsak fayda etmiyor ama sayılı gün çabuk geçer gelir o 2023..

Bana kızacaksınız biliyorum ama akaryakıt hala ucuz, usd ve petroldeki artışları yansıtmamak için uğraşıyorlar. (amaç enflasyonu dizginlemek)

özellikle brent petroldeki artış devam ederse çok kısa sürede 10tl üstünü görecektir benzin fiyatı.
Vergileri kaldırsınlar 10 TL nedir? Bütün geçim kaynakları vergi olmuş özelleştirme olmuş üretim yok. 
hep bunlar Sedat reis yüzünden oluyor

@Terms Shell'e 2 saat önce baktığımda fiyat 7.84-7,88 gibiydi şimdi daha da tuhaf :)  3 küsürlerde

Akaryakıt.jpg

Geri
Üst Alt