Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

normalde 16 17tl olmalıydı, şu an için yakıt şaka gibi olsa da ucuz kaldı avrupaya ve komşularımıza göre.

bu hafta %100 zam var mazota..

normalde 16 17tl olmalıydı, şu an için yakıt şaka gibi olsa da ucuz kaldı avrupaya ve komşularımıza göre.
genelde Türkiyede benzin 1.2 dolar civarı oluyordu buda yaklaşık 10.8tl yapar zaten sıfırlanan ötv yi eklerseniz bu fiyata yakın çıkar

Avrupa da benzin 1.6 euro civarında. İnanması zor ama yarı parasına Türkiye’de. Ya onlar benzinde çok kâr ediyor. Yada bizim bilmediğimiz olaylar var.

evet ücretler eksik kaldı benzin ve motorin fiyatlarına göre, umarım ki siz yanlış yazmış ben de doğru cevaplamışımdır. enflasyon %50-60 ama gösterilen %19,38

Zaten enflasyonun zıplamamsı için sanki düşük tutuyorlar diye düşünüyorum. Ama bizim memleketi anlamak zor. Sonumuz hayrola.

evet ücretler eksik kaldı benzin ve motorin fiyatlarına göre, umarım ki siz yanlış yazmış ben de doğru cevaplamışımdır. enflasyon %50-60 ama gösterilen %19,38
yo doğru yazdım, bizim yakıtımız ucuz ama bize değil. olması gereken 16 17tl. nasıl başardılar merak konusu.

yo doğru yazdım, bizim yakıtımız ucuz ama bize değil. olması gereken 16 17tl. nasıl başardılar merak konusu.

ucuz ama bize değil derken hocam. altından başka bir şey çıkacak gibi valla :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
2-3 tl zam gelicekmiş eşel sistemden vaz geçiliyormuş

dolar 9.20 ye geldi her an büyük zam gelebilir..maalsef ülkeyi artık yönetemeyen bu guruh yüzünden arabalarımıza binemeyecek hale geleceğiz..

Geri
Üst Alt