Bu zamı eşel mobil sistemini sıfırlamak için yaptılar asıl zam önümüzdeki hafta veya pazar gecesi. Ameriga bizi kıskanıyahhh.
Aynen öyle ama bana göre esasen 2002 yılında hiç bir devlet organı yetkisi olmamasına rağmen üst düzey randevularla ağırlanıp siyasal islâm projesi kapsamında yaratılmış ABD hikayesi..Gerçeklere bu kadar uzak kalmaları, kaçınılmaz sonlarını hızlandırıyor sadece. Yeni bir hikaye yaratmıyorlar ve sadece zaman kazanmaya çalışıyorlar. Bu sebeple değişim kaçınılmaz. Yeni bir hikaye yaratan olayı götürür. 2002 de yeni hikaye yarattığı için böyle iktidara gelmişti ancak şimdi aynı sebepten kaybedecekler.
Yapmayanın.......Pazartesi mazota tekrar zam geliyormus..
Yuvarlak 10 olarak sindirmek lazım zaten.@Culture33
1995 te falandı yanlış hatrlamıyorsam!
Özal demişti ki biz benzini ucuza satıyoruz 1L Benzin = 1$ olmalı demişti.
Bu durumda biz avrupadan sayıldığımızdan 1L Benzin = 1€ olur herhalde.
Bu da demektir ki benzinin Litresi 10,76₺ olur gibi.
Evet abi çok alakasız olmuş burası akaryakit ağlama duvarı daha ben yazmaya baslamadim fiyatlar uçuyur ülke uçuyor biz evden dışarı çıkamıyoruz ))Arkadaşlar Merhaba,
Biraz ilgisiz olacak ama bir konuda fikirlernize ihtiyaç duyuyorum o yüzden buradan sormak istiyorum anlayışınız için teşekkür ederim.
Yeni bir iş için isim arayışındayım,Faaliyet konusu dijital reklam ve sosyal medya.İsim önerilerinizi bekliyorum.Hepinize saygılar..
Abim artık tdi mi kaldı üretimi bile durdu tsi candır vaz geçin artık tdi dan...Yuvarlak 10 olarak sindirmek lazım zaten.
Hani dip depo pompaya yanaştığımızda 470 e depoyu doldurdum demek ???
B5/B6 kasa passat ta 70 litre depo var.
Hadi litre fiyatı 12-13 oldugunda
Adam 1000 liraya fulleyecek.
Teehhhh.......
Tamam maaşları Euro olarak versinler kabul kendi şahsıma.@Culture33
1995 te falandı yanlış hatrlamıyorsam!
Özal demişti ki biz benzini ucuza satıyoruz 1L Benzin = 1$ olmalı demişti.
Bu durumda biz avrupadan sayıldığımızdan 1L Benzin = 1€ olur herhalde.
Bu da demektir ki benzinin Litresi 10,76₺ olur gibi.