şaha kalktık derken kendi hanedanlığından bahsediyordu.Bu gece itibariyle LPG'ye 48 kuruşluk zam daha geliyormuş. (24 ünde bu kardeşinize yetkiyi verin. Faizle nasıl mücadele etiğimizi göreceksiniz) diye bir cümle kurulmuştu.
şaha kalktık derken kendi hanedanlığından bahsediyordu.Bu gece itibariyle LPG'ye 48 kuruşluk zam daha geliyormuş. (24 ünde bu kardeşinize yetkiyi verin. Faizle nasıl mücadele etiğimizi göreceksiniz) diye bir cümle kurulmuştu.
Demek her şey sizin başınızın altından çıkmış, nereden düşünürsünüz ki % 48 mi acaba diye, hayal etme gerçek oluyor abi."Sanayide kullanilan dogalgaza zam" yapildi haberini okudugumda 48 kurus zam yapilmis zannettim, sonra bir haberde daha gördüm ama gene 48 kurus zam diye okudum, biraz sonra sanki "yüzde 48" yaziyordu diye icimden gecirdim ama sacmalama dedim kendi kendime, "öyle sey mi olur!!".
Aksam haberlerinde de sipiker "yüzde 48" zam diye söyleyince jeton anca düstü bende, bünye böyle birseyi kolay kolay kabul etmedi.
Firinlarda kullanilan dogalgaz sanayi tarifesinden hesaplaniyormus, ekmek stoklayalim...
Ruh halim
Eminmisin abi bi yanlışlık olmasınBugün Benzin & Diesel e zam gelmemiş
Gelmiştir abi olur mu öyle şey 2,3 gün gelmedi.Bugün Benzin & Diesel e zam gelmemiş