Millet benim kuyrugum yanmasın başkasının ki yansın derdinde.
Zihniyet harika
Eco elegance civic çilerin alayı bu kafada zaten.
Millet benim kuyrugum yanmasın başkasının ki yansın derdinde.
Zihniyet harika
Eco elegance civic çilerin alayı bu kafada zaten.
Euro bazında Avrupa'daki en ucuz benzin Türkiye'de satılıyor. (ahaber başlığı gibi oldu)
Avrupa'da litresi 1 euronun altında olan bizimle birlikte sadece iki ülke var; Rusya ve Belarus. Onlar da malum petrol rezervi zengini. Benzinin çok kısa vadede 1 eurolara gelmesi muhtemel.
Enflasyon % 50lere gelmişken, döviz kuru rekorlar kırarken, şu ortamda asla yapılmayacak şeyi yapıp faiz indirdiler. Artık bu çocuklarımızın geleceğini çalmaktır, ülkenin kalan varlıklarını (kaldıysa) ucuzlatıp Avrupa'nın göbeğinde 225 euro asgari ücretle ülkeyi ucuz işgücü kaynağı hale getirmektir. Birikimi olmayan biri için evi arabayı geçtim, borçsuz ev geçindirmek bile imkansız hale geldi artık. Yazık, vallahi yazık bu millete..
Dip dediğiniz yerde Savaş başlayacak. Yıllardır yazıyorum bu olacakları, herkes felaket senaryoları yazma palavra deyip duruyorlardı, şimdi de bundan sonra ne olacak diye soruyorlar. 2022 bizim ülkede felaketlerin başlangıcı olacak, o dediğiniz hüloğğ cu kesim haala oy vermeye devam edecek, çünkü iyice fakirleşti ve önceden ekmek alıp makarna alamayanlar, ekmek te alamayacak hale gelecek, ekmeğide bunlar verince sonumuz Çin gibi karın tokluğuna çalışmaya başlayacak. o bu değil de benim en çok üzüldüğüm ve köklerimizi etkileyecek durumu yaşıyor ama göremiyoruz. Kadına karşı son derecede itibarsızlaştırma yapılıyor, kız çocukları üniversiteye, okuluna gidiyor, ailesi öyle biliyor ama hayat kadınlığı yapıyor..... Bildiğin Rusya oldu, hani bildiğimiz aile yapısı kavramı tutkunluğu yok oldu. bunlar bizim paha biçilemeyecek kadar olan değerli hazinelerimizdi. bir toplum bir avuç hüloğcuların elinde kaldı.Bu videodaki arkadaş ironi yapıyordur umarım. Gerçi ironi yapsın ya da yapmasın halkımızın büyük bir çoğunluğunun bu kafada olduğunu hepimiz az çok biliyoruz... Tabii ki şaşırmıyorum veya kızmıyorum veya üzülmüyorum. İnsanda duygu bırakmadılar.
Son derece haklısınız fakat son cümlenize katılmıyorum. Yazık mazık değil. Yüce çoğunluk seçmenlerimiz sağ olsun hak ettiğimiz gibi yönetilip hak ettiğimiz gibi yaşıyoruz. Bu millet dibin de dibini görmeden akıllanmayacak. Dibe artık son sürat gidiyoruz; bir an önce dibe varsak da milletin kafasına DANK etse ve tekrar düzlüğe çıkmaya çabalasak; zira kimse, kendinden başka hiçbir şey için çabalamıyor...
Sende artık dizeli bırak benzine geç abiFırsatlar ülkesi
Dolarları yüksekten bozdurun bozdurun alın rline golfleri diye ayar çektiler.
Benzine zam yapmıyorlar. Alın rline golfleri bedavaya gezin diye.
Devlet daha ne yapsın ?
İlk 2 periyodik bakımda benden mi desin?
Millet nankör!!
Nurlar içinde yat ATAM...“Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.” Mustafa Kemal ATATÜRK.