@cembo hayat kurtarmak hiç bu kadar kolay olmamışti....evinde otur deniyor... ya imkanı olamayanlar ise arabayla gidip gelmek zorunda kalanlar....
Yani demem o ki şu anda çektiğimiz sıkıntı gerçekten çok citti hatta cittiyetinin farkında bile olamıyoruz nedeni sorunu bilmiyoruz yüzeylerde günlerce yaşayabilen havada saatlerce yaşayabilen bir virüs olduğundan yeni emin olabildik... daha fazla bilgi yok ne yazık ki havalar ısınınca ne olacak devam etme olasılığı yüksek soğuk alginligi gibi görünsede çok citti bir mikrop...
Size katılıyorum başta da yazdığım gibi evimizde oturup kendimizi izole etmemiz ve bağışıklık sistemimizı kuvvetlendirmemiz için elinden geleni yapıyor devletimiz ne yazık ki bu imkana sahip olamayan çalışan arkadaşlarımız var sağlık çalışanları market çalışanları gibi toplu taşımadan uzak durmaya çalışan aracıyla giden....
Taktir ederseniz ki titiz insanlar olduğumuz az çok belli oluyor aracimiza verdigimiz değerden...
elimizden geleni yapıyoruz tevekkül ediyoruz evet insan sağlığı mi araba mı tabiki insan sağlığı sağlığımız fakat ise gidip gelirken de aracımızin da sağlığını düşünmek bence olumsuz bir davranış değil sonuçta golflerimiz de canımızı taşıyor bi yolda kalsa virüse kapılma riskiniz artar sevdiklerimize hatta yüzlerce kişiye farkında olmadan taşıma riskimiz artar örneğin...
Evet belki sıkıntı değil belki önemsiz bişey oktan düşmüş şu olmuş bu olmus ama ben arastirmaktan yanayım ve bilgilerimi paylaşıp bilgilerimi zenginleştirmek pesindeyim....
Şanslıyım memurum evdeyim 7/24 korona zaten diyecek cok laf var fakat ne yazık ki elden birşey gelmiyor...
Aracının yakıtını düşünen bir zihniyet bence kendi şahsi temizliğini ve toplum bilincini çoktan otuturmustur die düşünüyorum
Saygılarimla...