Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Alpyaman abi kapı değişiminden ne olucak ki araç gayet güzel fotografıda var kaza anı gördüm çok küçük bir kaza tamamen servisin üşgüzarlıgı para kazanmak için parça değiştirmişler çiçek gibi arac fiyatı 174 bine flan çeksem alınır gibi
Ben direktede işlem olduğu kanaatindeyim.. Eğer öyle bişe varsa mutlaka airbag ile ilgili işlem yapılmıştır. Kafanıza yattıysa araç düzgün ve diri duruyor ise bunun yanında 3 seneden daha fazla binecekseniz aldıgınız paranın az bi altına satabilirsiniz.
Arkadaşım tekrar söylüyorum alma 175 bin vereceğin arabanın 2 kapısı değişmiş bunu bana anlatırsın veya forumda birisine anlarız da herkes anlamaz. 175 bin üstüne koy 15 20 kazasız al
Golf gibi piyasada binlercesi bulunan bir arabanın neden hasarlı olanını alıyorsun ki? Hasarsız al bence. Yetkili servis olayına çok güvenme. Hadi Golf GTi veya Golf R gibi az bulunan bir model olsa neyse. Sıradan bir TSi zebil gibi her yer dolu.