muratozcetin27
Üye
- İsim
- Murat
Fotoğrafı varsa atabilirmisiniz acaba1.6 tdi da ben kullanıyorum bu kombinasyonu tek memnuniyetsizliğim ön arka orantısız düşüyor onun haricinde performans anlamında çok memnunum
Yayların fiyatı artmış sanki. Yenisi ne kadar hocam merak ettim doğrusu. Gerçi piyasa hep yükseliş trendinde bu parçalarda döviz cinsinden geliyorlarHayırlı akşamlar, eibach 3.5 cm yay için 900 liraya anlaştım 14 bin km kullanılmış 1.4 tsi dan sökülmüş fikrinizi almak istedim bende 1.4 e takıp 18 pretoria janta geçmeyi düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 28934
Bu konu kafamı kurcaladı şu an teşekkürler bilgilendirme içinVoglantlar orantılı eibachlerde ön taraf biraz aşağıda duruyor diyorlar bilginiz olsun.
Yenisi 1400 lira diye biliyorumYayların fiyatı artmış sanki. Yenisi ne kadar hocam merak ettim doğrusu. Gerçi piyasa hep yükseliş trendinde bu parçalarda döviz cinsinden geliyorlar
Aynı yaydan bende de mevcut. Almıştım ve takmamıştım aracımda Spor süspansiyon olduğundan ve 19 Pretoria ile istediğim görüntü konforu yakaladığımdan Takmak istemedim.Yenisi 1400 lira diye biliyorum
Çok ta kötü duracağını sanmıyorum ön taraf güzel duruyorAma benzinlilerde bu kadar fark olur mu bilmem malum benzin daha hafif bir motor.