muratozcetin27
Üye
- İsim
- Murat
Hocam gündüz fotoğraf var mı tam yan taraftan
Hocam gündüz fotoğraf var mı tam yan taraftan
Maşallah çok güzel duruyor Eibach 3.5 vaz geçmiyim o zaman
Bize söylemediği başka bir numara daha var bu kadar tatlı oturan durban Eibach görmedim
O da meslek sırrı diyelim hr 12 ön 15 mm arka spacerlarda mevcut.Bize söylemediği başka bir numara daha var bu kadar tatlı oturan durban Eibach görmedim
Ben önleri 10 aldım umarım doldururO da meslek sırrı diyelim hr 12 ön 15 mm arka spacerlarda mevcut.
Ben memnunum senelerdir tüm golf araçlarımda yay ve spacer ile kullandım herhangi bir memnuniyetsizliğim olmadı.Markalı ve orjinal yine aynı markanın uzun bijonlarıyla kullanmanızı tavsiye ederim.Direk araçla uyumlu olsun.@driver_can spacer kullanımından memnun musunuz hocam? Sırf spacerla uğramamak için 235 40 18 almıştım bu sefer 225 almayı düşünüyorum
Teşekkürler hocamEibach Pro-kit Spor Yaylar ( siyah Renk) 12. ve 1.4 TSİ ( 122 hp- 125 hp) Motor Golf 7 ( 5G1) için
Ön Aks 985kg ve
Arka Aks 990/1000 kg için
Önler : 35 mm
Arkalar : 30 mm alçalma sağlıyor ki Genelde en çok tercih edilen türden. Bundn dolayı Tr deki Distribütörler genelde bunlardan getiriyorlar ve Tüm benzinli golf lere uyar şeklinde de konuşurlar
Eibach sitesinden de bakılabilir bu bilgilere
link paylaşıyorum.
https://www.eibach-shop.com/eibach-springs-vw-golf-vii-5g1-1.2-tsi-1.4-tsi-1.4-tsi-e85-1-p-422901.html
Bagaji yuksek gosteriyor demedimki, bagaj asiri yuklenmis gibi duruyor voglandda.@mehmetmert bagajı yüksek gösteren eibach, vogtland eşit olarak düşürüyor aracı.
Daha doğrusu vogtland ön ve arka 35 mm eibach ön 35 arka 30 mm düşürüyor.
Arka kısım yüksek olsun derseniz eibach almak gerekiyor.