Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
🧿 Golf7.5 Spor Yay Tercihi...” eibach " & " mubea "
@Sinan61 evet 2018 model golf 7.5 R line üzerinde gelen yaylar var 2cm düşürür. Araç üzerinden söküp vereceğiz. Eibach yay takmak için satıyoruz. Düşünğrseniz yardımcı olurum
@Ender bende yayları aldım 2 aydır bekletiyorum. Aynı renk bende takarsam demek öyle duracak çok beğendim servisle sorun yaşıyorum garantiden dolayı taktıramıyorum
@tuncer_2632 Bu biraz servis danışmanınız ile aranızın nasıl olduğuna bağlı. Ben aracımı aldıktan 5000km sonra komple süspansiyon sistemini amortisörler dahil değiştirdim. Hala bakımlarını düzenli serviste yaptırırım. Araba aks keserse tabiki süspansiyon sisteminden bilmeleri doğal, fakat sağ ön farınızın elektrik aksamında bir sorun olursa bunu yaylarınızdan bilemezler. Kısmi garanti dışı kalır yani aracınız. Bence boşa bekliyorsunuz. Kötü niyetli servis danışmanı gizli özelliklerin açılmasından bile kıllatır, iyi niyetli servis danışmanı ise air taksanız bile sonradan değişen bu parçalar ile alakalı değil ise garanti kapsamından çıkartmaz aracınızı.
@ekim eşit düşmesi için 1.0 ve 1.2 tsi için aşağıdaki kodlu yay alınması gerek... fakat bunu getirmiyorlar... Ülkemizde sistem fix al şu kodlu olanı tüm araçlara uyumlu hepsine tak gitsin... doğru olan araç doğru düşüyor, olmayanın ise arkası havada kalıyor... ben doğru olmayanı aldım... takınca bakıcam gerekirse 1cm arkayı presleticem belkide yapmam takınca karar vericem...