@tuncer_2632 maliyeti ne oldu nerden temin ettiniz acaba. bende de 1.2 tsi var 18 inc janttan sonra spor yay düşünüyorum
Arkalar torsiyon olduğu için arkası fazla düşmemiş normalde kafa bu kadar yerde arka bu kadar yüksek düşmez.Sizden önce ön yaylarda işlem olmuş olabilir mi?Benim 1.2tsi benizinli E10-15-021-01-22 kullanıyordum.
şimdiki 1.0tsi aracımada yine aynı yayı aldım.
resimdeki eski aracım 1.2tsi
Ekli dosyayı görüntüle 28971
@DermanAluc hayırlı olsun aracın yandan tam fotoğrafını paylaşırmısınız...bende 1.2 tsi aracıma eibach 3.5cm yay taktım.çok memnunum.konfor olarak da fazla kayıp yaşamadım diyebilirimEkli dosyayı görüntüle 28988
Değerli Metin Hocam Anketiniz Gayet iyi olmuş Keşke BENZİNLİ- DİZEL 2 Bölüm olarak yapsaydınız daha çok soru cevap ve bilgi birikimi olurdu
Benim Tercihlerim
Benzinli Araçlarımız için Eibach
Dizel Araçlarımız için Vogland olur.
Her ikisini de kullandım ve her ikisinden de Memnun kaldım Tavsiye ederim.
@Aliiii teşekkür ederim...@metinkar Ben koyayım Metin abi onun yerine. Kendisi abim olurda
Geçen hafta takıldı Eibach yaylar. Ayrıca önlere 12 arkalara 15mm spacer takıldı.
Son hali bu, biraz daha oturma payı olacaktır zamanla.
Ekli dosyayı görüntüle 29046Ekli dosyayı görüntüle 29045
önemli değil Metin Hocam iş Dizel Benzinli savaşalrına dönebilir özellikle son zamanlarında ki akaryakıt indirimlerinden sonra Benzin Dizelden daha ucuz olmuşken@Ender aslında evet ikiside olsa çok güzel olurdu yapılamaz mı acaba sonradan düzenleyip...