Yol kenarındaki çalı çırpıya veya iri böceklere be hatta önünüzde araç gidiyorsa toza sinyal veriyor Hocam...Arasıra boş köy yolunda bana da uyarı verdiği oluyor. Herşeye kulak vermememk lazım benim görmediğimi o nasıl görebilecek ki
hocam paydası olurmu bilmiyorum ama egsoz dumanından bile otuyor benimkiYol kenarındaki çalı çırpıya veya iri böceklere be hatta önünüzde araç gidiyorsa toza sinyal veriyor Hocam...
her zaman beklerim hocam adres mekan belli tesekkur ederım@EMRAH ATTS ben teşekkür ederim ilgi ve alakana emrah hocam.tekrar uğrayacağım inşallah
Hocam aynı durum bende ve bir-çok golf kullanıcısında da var sanirim. Öndekiyle veya yandakiyle arada mesafe olmasina ragmen sensörler otebiliyor. Toz, egzoz gazi ,plakalik vb seyler buna sebep olabiliyor.Arkadaşlar selamlar, hayırlı geceler. 2014 model Golf 7 confortline aracımda park sensöründe sanki bir sıkıntı var gibi. Özellikle araç trafikte tamamen durduğunda (araç hala çalışıyor) ve öndeki araç ile arasında baya bir mesafa olmasına rağmen ötüyor. Öterken de vitesin yanında bulunan park sensör açma kapama tuşu yanıp sönüyor. Bunu bazen araç hareket halinde iken de yapıyor. Daha önce buna benzer bir sorunla karşılaşan oldumu.
Değerli HocamArkadaşlar selamlar, hayırlı geceler. 2014 model Golf 7 confortline aracımda park sensöründe sanki bir sıkıntı var gibi. Özellikle araç trafikte tamamen durduğunda (araç hala çalışıyor) ve öndeki araç ile arasında baya bir mesafa olmasına rağmen ötüyor. Öterken de vitesin yanında bulunan park sensör açma kapama tuşu yanıp sönüyor. Bunu bazen araç hareket halinde iken de yapıyor. Daha önce buna benzer bir sorunla karşılaşan oldumu.