daha önce konu açmıştım ama tekrar ekleme yapamadım adminden ricam iki konuyu birleştirmesi
aracım 2016 model 1.4 tsi dsg highline cam tavan
ilk işim replika çift u ledleri çıkarıp yerine basic bixenon taktırmak oldu
aracımı aldığımda üzerinde r400 tampon ve r 400 jantlar vardı
forumda Ali bey den dijon jantları aldım
sonra debica lastik aldım
birde el atmışken aliexpress ten aldığım sürüş modunu taktırıp aktif ettirdim
ve en son highline ön tampon aldım ilerde acc yaptırmayı düşünüyorum şansıma acc uyumlu alt ızgarası var
kötü bir ustaya taktırdım anladım ki gerçekten ucuz etin yahnisi olmuyor işinin ehli ustadan vazgeçmeyin
en son sisleri kontrol ettiğimde yapmadığını fark ettim kodlama ile pasif edilmiş bence highline ın en güzel özelliği viraj içi aydınlatmaları kör karanlıkta çok işe yarıyor
neyseki meet garage a yakındım kodlama ile hem sisleri aktif ettik hemde geri viteste yanmaları açıldı şimdilik tek sıkıntım sol far yıkama tam oturmuyor ilerleyen zamanlarda onuda yaptırıcam okuduğunuz için teşekkür ederim herkese keyifli yolculuklar dilerim
( bol bol ellerimizi yıkayalım topluluklardan uzak duralım corona virüs e dikkat )
aracım 2016 model 1.4 tsi dsg highline cam tavan
ilk işim replika çift u ledleri çıkarıp yerine basic bixenon taktırmak oldu
aracımı aldığımda üzerinde r400 tampon ve r 400 jantlar vardı
forumda Ali bey den dijon jantları aldım
sonra debica lastik aldım
birde el atmışken aliexpress ten aldığım sürüş modunu taktırıp aktif ettirdim
ve en son highline ön tampon aldım ilerde acc yaptırmayı düşünüyorum şansıma acc uyumlu alt ızgarası var
kötü bir ustaya taktırdım anladım ki gerçekten ucuz etin yahnisi olmuyor işinin ehli ustadan vazgeçmeyin
en son sisleri kontrol ettiğimde yapmadığını fark ettim kodlama ile pasif edilmiş bence highline ın en güzel özelliği viraj içi aydınlatmaları kör karanlıkta çok işe yarıyor
neyseki meet garage a yakındım kodlama ile hem sisleri aktif ettik hemde geri viteste yanmaları açıldı şimdilik tek sıkıntım sol far yıkama tam oturmuyor ilerleyen zamanlarda onuda yaptırıcam okuduğunuz için teşekkür ederim herkese keyifli yolculuklar dilerim
( bol bol ellerimizi yıkayalım topluluklardan uzak duralım corona virüs e dikkat )