biraz nakit sıkıntısı var ileride olabilir dolmuşken tam dolu olurHarika olmuş. PLA 2.0 delikleri de hazır Fazladan 4 sensöre bakar. ACC için sökülmüşken PLA da gelsin
biraz nakit sıkıntısı var ileride olabilir dolmuşken tam dolu olurHarika olmuş. PLA 2.0 delikleri de hazır Fazladan 4 sensöre bakar. ACC için sökülmüşken PLA da gelsin
en iyisi orjinali diye düşünüyorum araba daha elit oluyorValla hocam orjinale dönmekle cok iyi yapmışsınız. Ben 3 sene 2016 highline bindim, herseyiyle dört dörtlük arabaydı. Çinli carplayli teyp aldim 1 hafta da geri cikarttim o bile absürt gelmisti.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
berbat demeyin ya fazla genç işiydi şimdi daha oturaklı olduVallaha hocam önceki hali berbat gözüküyormuş. Şuanki hali gerçekten çok güzel maşallah.
inanın hiç bilmiyorum belki aldığım ürün ile alakalıdırMantıklı bir şey yapmışsınız.. görüyoruz bazen hıglıne araca replika far takmayı düşünenleri uyarmaya çalışıyoruz ama herkesin kendi malı sonuçta bir şeyde diyemiyoruz [emoji23] sonra böyle uğraştırıyorlar insanları[emoji847]
Edit: Bu Offroad modu hangi araçlarda çıkıyor ? Benim 2013 tdı manuel sadece eco-normal-sport-ınduvudual var[emoji28]
apaçhi ki ne apaçhi güzelim arabayı çirkinleştirmekten başka bir şey değil oysa ki krom şerit daha iyi duruyor biraz zevk meselesi sanırım@serkanhector cift u ledleri neden cikarttiniz merak ettim. Aydinlatma kusuru mu oldu ? Ayrica Ondeki farlarin icinden gecen kirmizi cita araci apacimizasyon surecine sokuyor. Degisim guzel olmus.
hocam kaliperler boya zamanla boya atar diye düşünüyorum jantlar arabanın konforlu olduğunu hissettirdi hem görsellik hemde kullanım olarak dijon jantlar çok daha iyiCift u ledin sahtesi 500 metreden farkediliyor ve cok basit duruyor , jantlarda felaket haldeymis hocam dijona gecmekle iyi yapmisiniz, birde kaliperleri orijinale cevirirseniz daha hos olur bence gayet guzel bir modifiye olmus