Koronavirüs ve Alınması Gereken Tedbirler

Bu konuyu açarken hep dikkat demiştim uzun zamandır kendimi korudum taki düne kadar işyerinde personelim dün test yaptı pozitif çıktı bende bu sabah yaptırdım aynen pozitif çıktı şuan hiç bir şekilde belli eden bir şey yok bakalım ne yaşayacağım canım sıkkın...

Ekli dosyayı görüntüle 46598

Ekli dosyayı görüntüle 46599
Abicim geçmiş olsun. Bol su tüketmeye ve vitamin almaya dikkat et. Koku anlamında da kayıp başladıktan sonra keskin kokular koklamaya çalış

@metinkar abi yakınım zaten sana bir şeye ihitiyacın olursa söyle halledeyim.

Dikkat et kendine, bu mutasyonlu virüs problem ben daha yeni koku almaya başlayabildim.

@metinkar Hocam allah acil şifalar versin babamda bende yaşadık bu illeti tek dileğim bir an önce atlatmanız olacaktır allah yardımcınız olsun.

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim bende sadece baş ağrısı var şuana kadar başka bir şey yok dün akşam ilk sekiz hapı yuttum sabah 9 gibi ikinci sekizi yutacağım beş gün devam baklım.
İçimden gelmişti cumartesi akşam migrosa sipariş vermiştim, pazar sabah greyfurt portakal zencefil limon hepsi geldi sanki önceden olacakmışım gibi... aileme geçirmekten korkuyorum umarım olmaz birde oruç tutamıyorum artık kazasını yapacağız...

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim bende sadece baş ağrısı var şuana kadar başka bir şey yok dün akşam ilk sekiz hapı yuttum sabah 9 gibi ikinci sekizi yutacağım beş gün devam baklım.
İçimden gelmişti cumartesi akşam migrosa sipariş vermiştim, pazar sabah greyfurt portakal zencefil limon hepsi geldi sanki önceden olacakmışım gibi... aileme geçirmekten korkuyorum umarım olmaz birde oruç tutamıyorum artık kazasını yapacağız...
Geçmiş olsun

Benimde eşim oldu karantinamız yeni bitti. Ayı evde biz geçirmedik çok şükür. Ayrı odalarda izole olun, ortak kullanım alanlarında (Banyo wc) maskesiz girmeyin. Yiyecek ve içecekleriniz için siz plastik tabak ve plastik bardaklar kullanın.

Ben eşime günde üç kez sıkma portakal limon yapıyordum, bol bol sıvı tüketin. Vitamin takviyesi ve kan sulandırıcı kullanın. Sağlıklı ve güçlü beslenmek çok çok önemli.

Geçmiş olsun tekrardan.

@metinkar Geçmiş olsun Metin hocam şimdi gördüm.
Umarım semptomsuz atlatırsınız.

Acil Şifalar.

@metinkar geçmiş olsun,ben de zatürre geçirmiştim 3 ay önce ağar geçti ,akciğer filmi ya da tomografi çekktirdiniz mi? mutlaka ciğerlere de bakılması lazım bazı doktorlar bunu atlıyor aklınızda olsun.

@cengiz74 her hastalıkta olduğu gibi covid tedavisinde de bir tedavi protokolü var hocam, gerekmediği sürece röntgen ya da bt çekilmez. Mutlaka akciğerlere bt çekilir gibi bir durum yok kişi evinde 10 gün izole olup hafif semptomlarla da atlatabilir..

@ahmetersan haklsınız ancak kimi doktor röntgen istiyor kimi istemiyor,PCR testinin negatif çıkması yanıltabiliyor doktoru zira geç kalınmışsa eğer virüs çok çabuk ciğerlere inebiliyor ( bu bilgi prof.dr.osman müftüoğlu tarafından verildi) ve tedavi süreci daha uzun ve zorlu geçiyor demek istediğim buydu.Herkse sağlıklı günler dilerim..

Moderatör tarafında düzenlendi:
@cengiz74  bende şuana kadsr birşey yok bekliyorum neyle karşılasacağım bilmşyorum

@metinkar geçmiş olsun,ben de zatürre geçirmiştim 3 ay önce ağar geçti ,akciğer filmi ya da tomografi çekktirdiniz mi? mutlaka ciğerlere de bakılması lazım bazı doktorlar bunu atlıyor aklınızda olsun.

@Negatiwe  vitamin alıyorum kan sulandırıcı almadım ne için almam gerek demedi doktor

Geçmiş olsun

Benimde eşim oldu karantinamız yeni bitti. Ayı evde biz geçirmedik çok şükür. Ayrı odalarda izole olun, ortak kullanım alanlarında (Banyo wc) maskesiz girmeyin. Yiyecek ve içecekleriniz için siz plastik tabak ve plastik bardaklar kullanın.

Ben eşime günde üç kez sıkma portakal limon yapıyordum, bol bol sıvı tüketin. Vitamin takviyesi ve kan sulandırıcı kullanın. Sağlıklı ve güçlü beslenmek çok çok önemli.

Geçmiş olsun tekrardan.

Geri
Üst Alt