Benimde geçen gün dikkatimi çekti. Demek ki daha önce dikkatli bakmamışız. Bakalım ürünü sipariş edicem gelince denerim artık.Bende bakima göturmustum aracimi arka silecek degissin dedim.araci teslim aldigimda farkettim hatta servis danismanina soyledim.burasi boyle degil daha matti komple mi dwgistirdiniz diye sordum.sadece silecek lastigi degisti dedi.fakat bi tuhaflik oldugunu farkettim.ayni sizin resimdeki gibi
Ayna kapağındaki leke şu şekilde hocam.Aracın dış bölgelerindeki “mat plastik” bölgelerin bakımında kullanmak üzere geliştirilen bir ürün.,
Kireç lekesini temizler mi emin değilim.,
Uygulama öncesi uygulama yapacağınız bölgeleri APC veya şampuan tarzı bir temizliyici ile kirlerden arındırıp, makyaj pamuğu ile uygulama yapıyorsunuz..
Bunu eski haline getirir mi bilmiyorum ama bir deneyin belki eski haline getirir, bu pek kireç lekesi gibi durmuyor.,
PSS'yi çoktan sipariş geçtim hocam,Aksilik çıkmazsa 1-4 iş günü içinde teslim edilecek diye yazıyordu.Pek ihtiyacım kalmadı gibi ama yinede elimizde dursun lazım olur illaki. Teşekkür ederim ilgi alaka gösterdiğin için.5 dakika önce, forzaGilles yazdı:
@Recep Gül video ‘da temizlik yaparken “sihirli sünger” diyee bir ürün ile temizlik yapıyor.,
Bu sihirli sünger denilen ürün dikkatli ve çok bastırmadan nazik şekilde kullanılır ise o lekeyi çıkarmada sonuç verebilir AMAA çok baskı yaparak temizlemeye çalışırsanız o zaman malzemeye zarar verir..!!!
Bu sihirli süngeri sadece nazik şekilde dikkatli kullanırsanız önerebilirim.!! Sadece ayna altındaki leke için diğer plastiklerde denemeyin..!!
Video’da Koch Chemie Pss ile Koch Chemie Nano Magic Plast Care ürünlerini karşılaştırıyor., NMPC içeriğinde silikon mevcut., O sebebten acaba onu mu alsam diye geçirmeyin Pss daha iyi bir üründür..
Aslında Dr. Beasley’s Plastic Sealant diye bir ürün önerecektim., mükemmel güzel sonuçlar veriyor ve daha uzun süre koruma vaad ediyor., 2-3 euro pahalı olabilir ama sonuç daha başarılı bulabilirseniz ondan alın;
Bazen sokakta yürürken, gördüğüm golflerin arka sileceklerine bakıyorum, kimisi aynı bendeki gibi renk farklı, kimisinde böyle birşey yok normal renkler. Sanırım kullanılan plastikle alakalı bir durum.Bende bakima göturmustum aracimi arka silecek degissin dedim.araci teslim aldigimda farkettim hatta servis danismanina soyledim.burasi boyle degil daha matti komple mi dwgistirdiniz diye sordum.sadece silecek lastigi degisti dedi.fakat bi tuhaflik oldugunu farkettim.ayni sizin resimdeki gibi
Makyaj pamuğu veya normal pamuk ile sürüp., biraz bekleyip, sonrasında kuru mikrofiber bezle hafiften silin.@forzaGilles Hocam ürün bugün geldi, yanında mikrofiber bez, ve küçük birde anahtarlık göndermişler. Ürünü deneyelim bakalım problemimizi gidecekmi!
Ekli dosyayı görüntüle 29367
Ekli dosyayı görüntüle 29368
Hocam bunun camsil gibi püskürtme zımbırtısı yok, pamuğa hafifçe döküp yapmak gerek sanırım.Makyaj pamuğu veya normal pamuk ile sürüp., biraz bekleyip, sonrasında kuru mikrofiber bezle hafiften silin.
Hıcam bu ürünü cam kenarlarındaki lastikler içinde kulkanabilir miyiz solukluğunu matlığını gidermek içinMakyaj pamuğu veya normal pamuk ile sürüp., biraz bekleyip, sonrasında kuru mikrofiber bezle hafiften silin.
Evet o şekilde yapın ama bol sürünce daha iyi olur diye bir mantık yok., az miktar kararında kullanın..Hocam bunun camsil gibi püskürtme zımbırtısı yok, pamuğa hafifçe döküp yapmak gerek sanırım.
Evet aracın dışındaki tüm mat yüzeylerde kullanabilirsiniz.,Hıcam bu ürünü cam kenarlarındaki lastikler içinde kulkanabilir miyiz solukluğunu matlığını gidermek için
TeşekkürlerEvet aracın dışındaki tüm mat yüzeylerde kullanabilirsiniz.,
Bir de Dr. Beasleys Plastic Sealant diye bir ürün var., dr. beasley plastic sealant daha güzel sonuçlar veriyor., ama şuan TR’de pek bulunmuyor sadece başka forumda bir arkadaşımız satıyordu; https://detailforum.com/konu/satilik-dr-beasleys-urunleri.1354/
Koch Chemie Pss mi yoksa Dr. Beasley Plastic Sealant mı hangisini tercih edersiniz diye sorarsanız., ben ilk öncelik dr. beasley öneririm..